Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars Jedi: Fallen Order’ın İnceleme Puanları Yayınlandı!

Star Wars Jedi: Fallen Order inceleme puanları ile de oldukça tatmin edici görünüyor.

Bu yıla damga vurması beklenen oyunlardan bir tanesi olan Star Wars Jedi: Fallen Order bu sabah lansmana çıkması ile geniş bir oyuncu topluluğu tarafından oynanmaya başlandı. Yapım oyuncu incelemelerinde bekleneni verdi.

Star Wars Jedi Fallen Order’ın İnceleme Puanları Yayınlandı 2

Saatler önce yaptığımız haberlerde Star Wars Jedi: Fallen Order’ın beklentileri karşıladığından söz etmiştik. Steam’de oyuncu inceleme sayısı arttıkça olumlu geri bildirimlerin sayısı da hızla yükselmeye devam ediyor. Sürükleyici içerikleri ile oyunculara enfes bir aksiyon deneyimi sunmayı vadeden yapım bilgisayar ve konsol platformunda ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilmeye devam edilirken oyunun inceleme puanları da yayınlandı.

Oyuncu incelemelerinde masaya yatırılan yapım, eleştirmenler tarafından da farklı platformlarda mercek altına alındı. Oynanışı, içerikleri ve mekanikleri bakımından detaylı bir şekilde incelenen yapım eleştirmenleri de memnun bırakmayı başardı. Oyunun yayınlanan inceleme puanları beklendiği gibi olurken, inceme puanlarındaki kararlılık da göze çarpıyor.

Yapım çeşitli eleştirmenler tarafından değerlendirildi ve neredeyse tam puan almayı başardı.

İnceleme Puanları

Star Wars Jedi: Fallen Order Review

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.