Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars Jedi: Fallen Order Yeni Nesil Yükseltme Güncellemesi Aldı

Geliştiriciler, Star Wars Jedi: Fallen Order için yeni nesil bir güncelleme yayınladı. Artık oyunu yeni nesil olarak oynayabileceksiniz.

Geliştiriciler, Star Wars Jedi: Fallen Order için yeni nesil bir güncelleme yayınladı. Oyun, geliştirilmiş performans ve artırılmış yerel çözünürlük sunan Xbox Series X/S ve PlayStation 5 konsolları için uyarlanmıştır.

Star Wars Jedi Fallen Order ABDde Son 12 Aydir En Cok Satan Ikinci Oyun

Star Wars Jedi: Fallen Order‘ın yayınlanmasının üzerinden bir yıldan fazla zaman geçti. Şimdiye kadar, on milyondan fazla oyuncu oyunu oynadı ve devam oyunu geliştirilmesi sadece bir an meselesi. Çünkü EA onu tamamen yeni bir oyunun/IP’nin başlangıcı olarak görüyor. Geriye dönük uyumluluk sayesinde oyun, en son Xbox ve PlayStation 5 konsollarında da mevcut. Açıklandığı gibi, Respawn Entertainment‘ın geliştiricileri, oyunun yeni nesil oyun formlarındaki performansını artıran bir optimizasyon güncellemesi yayınladılar.

Bununla birlikte, görsel kalitede veya iyileştirilmiş dokular ve 3B modellerin yanı sıra ışın izleme gibi grafik efektlerinin eklenmesinde büyük değişiklikler beklemememiz gerektiğini unutmayın. Yama yalnızca oyunun dinamik çözünürlüğünü artırıyor ve performansını iyileştiriyor, bu şimdiye kadar son nesil konsol sürümüne kıyasla değişmeden kaldı.

Star Wars Jedi: Fallen Order – Yeni Nesil Güncellemesi:

Xbox Serisi S

  • Geliştirilmiş Performans. Oyun artık 60 fps’de çalışıyor (önceden 45’ti).

Xbox Series X

Performans modu

  • Geliştirilmiş performans. Oyun artık 60 fps’de çalışıyor (daha önce saniyede 45 kare).
  • 1080p’den 1440p’ye dinamik çözünürlük özelliği getirildi.

Standart Performans Modu

  • 1512p’den 2160p’ye dinamik çözünürlük uygulandı.
  • 4K’da işlem görüyor.

PlayStation 5

  • Geliştirilmiş performans. Oyun artık 60 fps’de çalışıyor (önceden 45’ti).
  • 1440p’de işlem görüyor.
  • 800p ila 1080p’ye kadar önceki dinamik çözünürlük seçeneği devre dışı bırakıldı. Oyun artık sabit 1200p çözünürlükte işleniyor.

Star Wars Jedi: Fallen Order, Xbox ve PlayStation’daki EA Play aboneliğinin bir parçası olarak mevcut. Microsoft konsollarında, Xbox Game Pass aboneleri de oyunu ek ücret ödemeden indirebilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.