Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars Jedi: Fallen Order, EA’in PC’de En Hızlı Satan Star Wars Oyunu Oldu!

Star Wars Jedi: Fallen Order'ın dijital satış başarısı gözler önüne serildi.

Haftalar önce oyunlarını birer birer Steam’e getireceği yönünde çeşitli sızıntılar ile gündeme gelen Electronic Arts çok geçmeden beklendiği gibi en yeni oyunu Star Wars Jedi: Fallen Order’ı Steam’de oyuncuların beğenisine sundu.

Star Wars Jedi Fallen Order EA’in PC’de En Hızlı Satan Star Wars Oyunu Oldu 2

Bu hamlesi ile Origins’in başarısızlığını kabul eden Electronic Arts, oyunu Steam’e getirmekle oldukça başarılı bir adım atmış oldu. Steam üzerinde oyuncular tarafından ‘çok olumlu’ olarak değerlendirilen ve şu sıralar deli gibi satmaya devam eden yapım büyük bir başarıya imza atmış. Apex Legends’ın geliştiricisi Respawn Entertainmet tarafından geliştirilen yapım EA’in PC’de en hızlı satan Star Wars oyunu olmuş.

PC Gamer’ın haberlerinde yer bulan EA, yeni Star Wars oyunu ile oldukça güzel işler başarmaya devam ediyormuş. Habere göre Star Wars Jedi: Fallen Order, EA’in şimdiye kadar bilgisayar platformunda en hızlı sattığı Star Wars oyunu olmuş. Oyunun Steam üzerinde yayınlanması mı yoksa oyunun beklentileri karşılaması mı bu başarıya etken bilinmezken satış rakamları ile yüzleri güldürdüğü açıkça ortaya koyuluyor.

Yapım Steam’de 399.00 TL fiyatı ile satışlarına devam ediyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.