Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars Battlefront 2’nin Mikro Ödeme Sistemi Geçici Süreliğine Kaldırıldı!

Star Wars Battlefront 2'nin mikro ödeme sistemi geçici bir süreliğine kaldırıldı. Ödeme sistemi ne zaman yeniden oyuna gelecek henüz belirsizliğini koruyor.

Mikro ödeme sistemi ile oyun severler’in isyanı ile karşılaşan Electronic Arts, Belçika ve Hollanda tarafından Battlefront 2’nin incelenmesinin de yolunu açmış oldu. Oyun içerisinde ki eşya kutuları kumar ile bağdaştırılıyor.

Star Wars Battlefront 2’nin Mikro Ödeme Sistemi Geçici Süreliğine Kaldırıldı 3

Electronic Arts, Star Wars Battlefront 2’ye getirdiği mikro ödemeler ile günlerdir oyuncuların tepkileriyle gündeme gelmeye başladı. EA’in başı oyuncular yüzünden tam ağrımaya başlamıştı ki bir darbe de Belçika’dan geldi. Belçika, oyun içerisinde ki eşya kutularının oyunculara kumara yönelttiği şeklinde düşüncelerden dolayı oyunu incelemeye aldığını duyurmuştu. EA bunu da hazmetmeye ve sindirmeye çalışırken bir dalgada Hollanda’dan geldi. Hollanda’da oyunun içerisinde ki eşya kutularının kumar niteliğinde olduğunu belirterek oyunu incelemeye aldığını belirtti.

Yaşanan olumsuzluklardan sonra geri adım atan Electronic Arts, Star Wars Battlefront 2’de ki mikro ödemeleri kaldırdığını açıkladı. Oyuncular oyun içerisinde Premium para birimi olan Crystal almak için artık gerçek para yatırmayacaklar. Oyun içerisinde ki mikro ödemeler tabi ki sonsuza kadar ortadan kalkmış değil.

Star Wars Battlefront 2’nin Mikro Ödeme Sistemi Geçici Süreliğine Kaldırıldı 2

EA mikro ödemeleri kaldırdığını şöyle ifade etti: “Oyunun dünya çapında yayınlanmasını yaklaşırken, oyunun tasarımında zorluklar olduğunu hissediyorsunuz. Oyuncuları oyun içerisinde dezavantajlı bir duruma sokacak durumları da izlerden dinledik ve bunlar dışında güzel bir oyunu gölgede bıraktığını biliyoruz. Bu hiçbir zaman bizim amacımız değildi. Doğru yapamadık, özür dileriz. Sizi gayet iyi bir şekilde duyduk. Bu yüzden tüm oyun içi ödemeleri kapattık. Bu süreçte oyuncularımızı daha çok dinleyeceğiz, ayarlamalar yapacağız ve dengelemeler üzerinde çalışacağız. Bu da demek oluyor ki Crystal satışları an itibari ile çevrimdışı ve bütün karakter gelişimi oyun içerisinde kazandığınız krediler ile gerçekleşecek. Crystal satışları gelecekte tekrar aktif olacak. Ancak, bu oyuncuları dezavantajlı bir duruma sokmayacağını anladığımız zaman olacak. Konu hakkında daha fazla bilgiyi yakında vereceğiz.”

Bakalım ne zamana kadar mikro ödemeler oyun içerisinde olmayacak. Umarız kısa bir süre sonra gelmez.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.