Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars Battlefront 2’nin Geliştiricisi DICE, Gelen Geri Bildirimler Yüzünden Üzülüyor!

Star Wars Battlefront 2’nin geliştiricisi DICE, oyunculardan gelen geri bildirimler yüzünden üzüldüğünü belirtti. Oyun içerisinde yeni düzenlemeler yapılacağı belirtildi.

Dünyaca ünlü oyun geliştiricisi ve yayıncısı olan Electronic Arts’ın başı şu günlerde Battlefront 2 yüzünden ağrıyor. EA’nın oyun içerisine getirdiği mikro ödemeler yüzünden eleştirilerin hedefi olduğunu biliyoruz.

Star Wars Battlefront 2’nin Geliştiricisi DICE Gelen Geri Bildirimler Yüzünden Üzülüyor 1

Geçtiğimiz haftalarda Star Wars Battlefront 2’ye mikro ödeme sistemini getireceği duyuran EA, bu haberden çok kısa bir süre sonra dediğini yaptı ve oyuna mikro ödeme sistemini getirdi. Oyunun tüm hayranları tarafından büyük bir şiddetle karşılanan mikro ödemeler, EA’nın eleştiri yağmuruna tutulmasına sebep oldu ve ilginç bir de rekor ortaya çıkmış oldu. EA, Reddit’te ki Battlefront 2 mikro ödemeler konusuna yaptığı bir yorumla gündeme bir anda oturdu. Reddit’te en çok eksilenen yoruma imza atan EA, tam 700 bin eksi alarak Reddit tarihinde yeni bir rekora imza attı.

Reddit rekorundan sonra oyunun geliştiricisi DICE, “bunu düzelteceğiz” dedi. Yönetici ve yapımcı John Wasilczyk, yardımcı tasarım direktörü Dennis Brannvall ve yapımcı Paul Keslin‘in katıldığı bir söyleşide Brannvall, Reddit üzerinde ki Battlefront 2 topluluğunun verdiği olumsuz tepkilerden dolayı oldukça üzüldüklerini belirtti. Oyunun geliştiricisi DICE “ oyun severler için gerçekten harika, eğlenceli ve güzel bir oyun yaptık” açıklamasında bulundu.

Star Wars Battlefront 2’nin Geliştiricisi DICE Gelen Geri Bildirimler Yüzünden Üzülüyor 3

Brannvall sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçekten güzel ve eğlenceli bir oyun yaptık. Ancak oyunun ilerleme sistemi ile ilgili sorunların gölgesinde kaldık. DICE olarak ilerleyen zamanlarda oyun hakkında belirli değişiklikler yapacağız ve daha fazla ayrıntıyı paylaşacağız” dedi. DICE ne gibi değişiklikler yapar bilinmez. Ancak oyuna eklenen mikro ödemeler hakkında herhangi bir gelişme bulunmuyor. EA ve DICE mikro ödemeler konusuna bir açıklama getirmeden Reddit gündeminden düşmeyecek gibi görünüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.