Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars Battlefront 2’nin Çok Oyunculu Haritaları Duyuruldu!

Star Wars Battlefront 2'nin çok oyunculu haritaları açıklandı. Star Wars Battlefront 2 17 Kasımda PC, PS4 ve Xbox One için çıkış yapacak.

Yayıncılığını Electronic Arts’ın yaptığı Star Wars Battlefront 2’nin çoklu oyunculu haritaları biraz önce açıklandı. Çıkışına kısa bir süre kalan Star Wars Battlefront 2, oyun severler’i heyecanlandırmaya devam ediyor.

Star Wars Battlefront 2’nin Çok Oyunculu Haritaları Duyuruldu 3

Star Wars Battlefront 2, 17 Kasım’da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkış yapacak. Oyunun geliştirici koltuğunda birbirinden ünlü 3 oyun firması yer alıyor. Motive Studios, EA Digital Illusions CE ve Criterion Software gibi ünlü oyun firmaları tarafından geliştirilen Star Wars Battlefront 2’nin çok oyunculu haritaları açıklandı.

Star Wars Battlefront 2 ile ilgili aslında en çok merak edilen çoklu oyuncu haritalarıydı. Bu konu hakkında ortaya atılan çeşitli iddialar vardı. Bu iddialar karşısında herhangi bir açıklama yapmayan Electronic Arts, sonunda suskunluğunu bozdu. Star Wars Battlefront 2 içerisinde yer alacak bütün çok oyunculu haritalar dün gece itibari ile resmi olarak açıklandı. Oyun içerisinde ki haritalar Kamino, Kashyyk, Theed, Death Star II, Endor, Mos Eisley, Yavin 4, Hotholarak, Starkiller Base, Jakku ve Takodana olarak adlandırıldı.

Star Wars Battlefront 2’nin Çok Oyunculu Haritaları Duyuruldu 2

Yaptığı açıklama ile çok oyunculu modlar hakkında da bilgi veren Electronic Arts, Strike modunda sekiz kişiden oluşan iki takımın yer alacağını belirtti. Startfighter Assault modun da ise oyuncular uzay araçları ile savaşacaklar.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.