Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars: Battlefront 2 – 1.0 Yaması Yayınlandı

Star Wars: Battlefront 2 için çeşitli sorunları gideren yeni bir yama yayınlandı.

Son dönemlerin en çok tartışılan oyunu Star Wars: Battlefront 2 için bugün Electronic Arts ve DICE tarafından önemli bir yama yayınlandı. Güncelleme notlarına baktığımızda görüyoruz ki 1.0 numaralı b yama ile birlikte oyuna Finn ile Phasma oynanabilir kahramanlara olarak ekleniyor, Resurrection DLC senaryosuna üç yeni bölüm geliyor ve Galactic Assault ile Starfighter Assault olmak üzere bizi üç yeni harita bekliyor.

Star wars battlefront 2 1 0 yamasi yayinlandi 1

Ayrıca bu patch ile birlikte Star Wars: Battlefront 2’de yer alan çeşitli denge sosrunları düzeltiliyor, buglar üzerinde düzenlemeler yapılıyor. Özellikle Arcade Mode’da belli problemler yaşanırken, bunlar ortadan kalkıyor ve sunuculardaki gecikmeler de azaltılıyor. Oyun sırasında meydana gelen donma – takılma gibi durumlarda da ciddi derecede düşüş gözlendi.

Her zaman olduğu gibi bir dahaki sefer Origin’de oyunu açmaya çalıştığınızda yeni Star Wars: Battlefront 2 güncellemesi otomatik olarak inmeye başlayacaktır.

Aslına bakarsanız Star Wars: Battlefront 2 çıkalı kısa bir süre geçti fakat oyun büyük eleştirilere maruz kaldı. Özellikle yüksek fiyatına rağmen çok fazla oyun içi ödeme barındırması oyuncuların tepkisini çekmişti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.