Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Wars Battlefront 1 Ve 2 33 Milyondan Fazla Kopya Sattı!

Star Wars Battlefront 1 ve 2'ye dair satış rakamları geldi.

Electronic Arts’ın milyonlara ulaşan başarılı oyun serisi Star Wars şu sıralar en yeni oyunu olacak olan Star Wars Jedi: Fallen Order ile adından söz ettiriyor. Steam üzerinde ön siparişlere açılan yapım cepleri yakmaya hazırlanıyor.

Star Wars Battlefront 1 Ve 2 33 Milyondan Fazla Kopya Sattı 2

Bir döneme mikro ödemeler yüzünden damga vuran Star Wars Battlefront 2 aylar sonra mikro ödemeleri bünyesinden kaldırmış ve mikro ödemeler yüzünden epey bir eleştirilmişti. Oyuncuları kumara ittiği gerekçesi ile birçok platformda eleştirilen yapım yeni gelen detaylara göre oldukça yüksek satış rakamlarına imza atmış. Star Wars: Battlefront 1’in 2015 yılında lansmana çıkması ve milyonlara ulaşması beraberinde Star Wars: Battlefront 2’nin gelmesini sağladı.

Star Wars: Battlefront 1’den tam 2 yıl sonra lansmana çıkan ikinci oyun mikro ödemeler ile eleştirilse de daha sonra mikro ödemeleri bünyesinden kaldırmıştı. Birçok oyunda yer alan mikro ödemeler Battlefront oyuncularının canını sıkmıştı.

Bugün gelen güncel bilgilere göre Star Wars: Battlefront 1 ve 2’nci oyun toplamda milyonlarca adet kopya satışı gerçekleştirmiş.

GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre EA imzalı Star Wars: Battlefront 1 ve 2, günümüze kadar toplamda 33 milyondan fazla kopya satışı gerçekleştirmiş. İkinci oyunun hala güncelleme aldığını belirten haber satış adetlerinin toplamda 33 milyonu aştığını belirtiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.