Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Trek Online’ın Yeni Sezonu 25 Nisan’da Başlıyor

Star Trek Online'ın sıradaki sezonu yeni bölümün yayınlanmasıyla birlikte başlayacak.

Perfect World Entertainment tarafından yayıncılığı üstlenilen bilim kurgu temalı MMORPG Star Trek Online’ın on üçüncü sezonu sıradaki bölümün yayınlanmasıyla birlikte başlayacak. Oyuncuların Lukari’nin ve halkının hikayesinin kökenine doğru bir keşfe çıkabilecek. Önceki sezondan tanıdığınız Lukari’nin yanı sıra, Tzenkethi Coalition da yeni sezonda görünecek. Yeni sezon PC oyuncuları için 25 Nisan’da başlayacak.

star trek 13 sezon

Oyuncular yeni savaş sistemi sayesinde beş kişiden oluşan iki grup halinde PvP mücadeleler verebilecek. Yeni savaş oyunu sistemi, yetenek bazlı eşleşmelerle haksız rekabeti önlemek üzerine tasarlanmış. Oyuncular kendi sıkletinde yetenek seviyelerine sahip rakiplerle karşılaşacaklar. Kazanan oyuncular yetenek ve ekipman gelişimini sağlayacak puanlar elde edecek.

Yeni bir denge sistemi geliştiren ekip, oyunda aldığınız her kararın ve yapacağınız her hareketin etki etmesi için güncel denge sisteminde incelikli bir ayara gidecek. Yeni ve incelikle ayarlanmış denge sisteminin ardından, oyunun yeni yönlerini keşfetmek için Kaptanları teşvik edecek olan uzay savaşlarında da çok sayıda değişiklik meydana gelecek. Bu değişiklikler sezonla birlikte yayınlanacak. Star Trek Online’ın internet sitesinde paylaşılan duyuruya ulaşmak isteyenler buraya tıklayabilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.