Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Trek Online İçin Yol Haritası Yayınlandı

Star Trek Online'ı yeni güncellemeler bekliyor.

Cryptic Studios ve Perpetual Entertainment tarafından geliştirilen Star Trek Online, 2 Şubat 2010 tarihinde ilk çıkışını yapmıştı. PC’nin yanı sıra konsollarda da yer alan oyun, her ne kadar eski popülaritesinden uzak olsa da hala geniş bir kitle tarafından oynanıyor. Dolayısıyla yapımcı firma da oyunu desteklemeye devam ediyor.

star trek online icin yol haritasi yayinlandi 1

Şimdi ise Star Trek Online için kısa bir geliştirici yol haritası yayınlandı ve oyuncuları gelecekte nelerin beklediğine dair bilgi verildi. Bu yol haritası Temmuz ayına kadar olan süreci içeriyor ve yani toplam 3 aydan ibaret.

Görünüşe göre Star Trek Online için yayınlanacak en büyük güncelleme Mayıs ayında gelecek ve detaylar da ilerleyen dönemlerde belli olacak.

Mart ayında Star Trek Online’ın konsollara çıkışının yıldönümü kutlanacak. Nisan ayında Operation Riposte etkinliği düzenlenecek. Asıl büyük güncelleme ise Mayıs ayında ve Rise of Discovery adlı ek paket çıkış yapacak. Haziran ayında yeni bir süreli etkinlik daha düzenlenecek. Temmuz’da ise Risan Lolhunat Festivali gerçekleşecek.

Neverwinter’ın ardından şu anda Cryptic’in ikinci en popüler MMORPG oyunu Star Trek Online olarak dikkat çekiyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.