Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Star Citizen’dan İki Yeni Video; Terk Edilmiş Gemiler Ve Oyun Ekonomisi

Star Citizen ekibinin yayınladığı Around the Verse videolarına yeni iki video daha eklendi. Bu sefer de terk edilmiş gemi enkazlarına doğru yolculuğa çıkıyoruz.

Cloud Imperium Games ekibi tarafından geliştirilen Star Citizen’ın gelişim aşamasını takip etmekte olan oyuncular için yayınladıkları Around the Verse videolarına bir yenisi daha eklendi. Yayınlanan son videolarda, çeşitli gezegenlerde veya uydulara karşımıza çıkan gemi enkazlarını gezebileceğimiz anlatılıyor. Yeni envanterler ve kaynaklar bulmak için, çakılmış olan gemileri kullanabileceğiz. Ayrıca oyun içi ekonominin oyuncular tarafından nasıl yönlendirileceğine değinen bir başka video da paylaşıldı.

star citizen 1

Yayınlanan videoların ilkinde, oyunda karşımıza çıkabilecek olan terk edilmiş gemi enkazlarından detaylı biçimde bahsedilmiş. Ayrıca oyuna eklenen yeni içerikler ve oynanıştaki değişmeler de anlatılmış. Fakat hiçbiri gemi enkazlarının uyandırdığı heyecanı uyandıramıyor diyebiliriz. Gemi enkazları, kaza geçmişlerine bağlı oalrak farklı şekillerde parçalanmış olabilecekler. Bu enkazlara rastlayabileceğiniz gibi alacağınız görevler sonucunda enkazları keşfe çıkabileceksiniz. Her bir kaza alanında, farklı şeyler ile karşılaşmanız mümkün olacak.

Enkaz vaziyetinde karşımıza çıkan gemiler, Star Citizen’ın gemi kategorilerinde yer alan modellerden oluşacak. Kimisi başıboş yaşayan kimseler tarafından eve çevrilmiş olacak ve kimisi de tuzak olabilecek. Ayrıca bu enkazlarda çok değerli ganimetler bulmak da mümkün.

İkinci video Kiosk sistemine değinecek. Oyuncular tarafından yönlendirilebilen devasa bir ekonomi bulunacak. Satın alabileceğiniz her şey sürekli takip edilecek. Oyunun ekonomisi, uç noktalara gidilmemesi için kontrol altında tutulacak.

Bu ekonomi içinde yapacağınız alış verişleri kargo sistemi ile teslim alabilecek ya da sattığınız ürünleri kargo halinde teslim edebileceksiniz. Kargo işlemi oyuncular tarafından gerçekleştirilecek. Değerli bir kargo taşırken veya tehlikeli bölgelerden geçerken teslimatın güvenliği için fazladan tedbir almanız gerekebilecek.

 

Oyunun Alpha 3.0 süreci, bu Ağustos ayının sonunda başlayacak. O güne dek Around the Verse videoları ile Star Citizen evrenini keşfetmeye devam edebileceğiz. Aşağıdaki ekranlardan yayınlanan son videoları izleyebilirsiniz.

Star Citizen: Around the Verse - The Shape of Derelict Ships

Star Citizen: Around the Verse - Kiosks and Commodities

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.