Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Square Enix’in Gizemli Oyunu Antique Carnevale’dan Yeni Fragman Geldi!

Kısa süre önce gün yüzüne çıkan Antique Carnivale, hakkındaki detayları yavaş yavaş sunmaya başladı. Yeni karakteri Elena'nın tanıtıldığı bir fragman yayınlandı.

Square Enix’in yeni oyunu Antique Carnevale’ın bir kaç gün önce resmi olarak tanıtılmasının ardından oyuna ait yepyeni bir fragman kısa süre önce yayınlandı. Fragmanda, oyunda karşımıza çıkacak yeni kadın karakter Elena’yı ilk defa görme şansımız oluyor. Elena, Summoned Beast Ifrit’in dönüşmüş hali olarak karşımıza çıkıyor. Ateş Dağları’ndan gelen Elena, Ateş’in İnsanları ırkına Ignicia’yı korumak için önderlik ediyor. Aslında sıcak bir kalbe sahip olduğu söylenen karakterin gönlüne girmeyi başarırsanız, hayatı boyunca güvenini kazanma şansınız bulunuyor.

Şu ana kadar Antique Carnevale hakkında bildiklerimizin sayısı gerçekten çok ama çok az. Ancak ilgi çekici bir proje olarak ortaya çıkan oyunu, Square Enix’e güvenen oyuncuların takip etmeye başladıklarını söyleyebiliriz.

Oyun hakkında yayılan söylentilere bakılırsa Japon-RPG’leri ile strateji temalı board oyunları arasında bir yerde konumlanması bekleniyor. Birbiri ile nispeten uzak olan bu iki türün temellerini etkileyici şekilde harmanlaması halinde yüksek bir başarı elde etmesi gayet mümkün.

Oyunun hangi platformlar için geliştirilmekte olduğu henüz açıklanmadı. 18 Temmuz 2017 tarihinde platform bilgisini öğrenme ihtimalimiz bulunuyor.

Başka bir karakterin tanıtılacağı sıradaki fragman için 10 Temmuz 2017 tarihi gösterildi. O güne kadar Elena’nın tanıtıldığı en son fragmanı aşağıdaki ekrandan izleyebilirsiniz. Bir kaç gün önce yayınlanan ve Bernhard karakterine odaklanan fragmanı en alttaki ekrandan izleyebilirsiniz.

【アンティーク カルネヴァーレ】キャラクタームービー『エレナ(CV:田村ゆかり)』

【アンティーク カルネヴァーレ】キャラクタームービー『ベルンハルト(CV:花江夏樹)』

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.