Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Square Enix Marvel Avengers İçin Yeni Bir Video Yayınladı

Önümüzde ki ay betası başlayacak olan Marvel's Avengers için yeni bir video yayınlandı.

Square Enix, Marvel’in Avengers’ın beta aşamasında bulunacak içeriği ayrıntılı olarak açıkladı. Yayıncıya göre, Marvel’in Avengers Beta’sı, orijinal anlatım, kooperatif misyonları, kahraman ve dünya ilerlemesi, savaş bölgesi keşfi ve daha fazlası dahil olmak üzere tam oyundan bekleyebileceğiniz birçok içeriği sunacak.

Square Enix Marvel Avengers İçin Yeni Bir Video Yayınladı

Marvel Avengers’ın Betasında birkaç tek oyunculu görev ve ayrıca AI Avengers ekibinizle yalnız oynayabileceğiniz veya dört oyuncuya kadar birlikte oynayabileceğiniz çok sayıda ek görev bulunacak. Bir görevde, oyuncular genç süper kahraman Kamala Khan rolünü üstlenecekler ve JARVIS’in son bilinen yer izinde Kuzey Pasifik Kuzeybatı ormanlarında bulunan AIM’e ait üsse sızarken Hulk ile birlikte çalışacaklar. Oyuncular daha sonra, Quinjet’i derin bir yeraltı sığınağında gizlenmiş SHIELD sırlarını ortaya çıkarmak için dondurulmuş Rus tundrasındaki uzak bir savaş bölgesine götürecekler.

Cyrstal Dynamic’in eş başkanı olan Scot Amos “Oyunun hayranlarına 14 Ağustostan itibaren oyunu aldıklarında beta sürümünden neler bekleyebileceğine dair bir video yayınlamak istedik” diyor.

Marvel’in Avengers’ın beta aşaması, PC versiyonunu önceden sipariş edenler için 14 Ağustos’ta başlayacak. 21 Ağustos’ta beta programı tüm PC oyuncularına açık olacak ve 23 Ağustos’a kadar sürecek. Marvel’s Avengers 4 Eylül 2020 tarihinde resmi olarak yayınlanmış olacak.

Marvel’s Avengers: Beta Deep Dive Video

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.