Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Square Enix: 2018 Final Fantasy İçin Büyük Yıl Olacak

Square Enix'ten heyecanlandıran duyuru geldi. Önümüzdeki yıl yeni Final Fantasy oyunları bizi bekliyor.

Görünüşe göre Final Fantasy hayranları için önümüzdeki yıl epey büyük olacak. Bugün Square Enix yapımcısı Shinji Hashimoto bazı açıklamalarda bulunurken, 2018’de birden fazla yeni oyunun çıkacağı sözünü verdi.

Square enix 2018 final fantasy icin buyuk yil olacak 1

Hashimoto Edamame Arcade Channel’a konuşurken, stüdyodaki ekiplerin birden fazla oyun üzerinde çalıştığını ve önümüzdeki yıl için sıkı şekilde hazırlandıklarını söyledi. Aynı zamanda 2018 için ‘Büyük Final Fantasy yılı olacak’ sözlerini kullandı.

Önümüzdeki ay Final Fantasy serisi 30 yaşına girmiş olacak. Son olarak PS4 ile Xbox One konsolları için Final Fantasy XV çıkarken, oyuna Comrades adlı DLC de geçtiğimiz günlerde eklenmişti ve böylece multiplayer bileşenleri gelmişti. Final Fantasy XV’deki görevler şu anda dört kişi olarak yapılabiliyor ve Comrades DLC’sine Season Pass sahipleri otomatik olarak erişiyor. Ayrı satın almak isteyenlerin ise 20 dolar ödemesi gerekli.

Bu arada Square Enix PSVR için Monster of the Deep: Final Fantasy XV adlı mini oyununu da yayınladı. Final Fantasy XV’nin beklenen Episode Ignis adlı bölümü ise 13 Aralık 2017 tarihinde satışa çıkacak. Ayrıca oyunun kendisi ise PC platformuna önümüzdeki yıl gelmiş olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.