Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Spyro Reignited Trilogy Ağustos Ayında Switch’e Gelecek!

Spyro Reignited Trilogy 16 Ağustos'ta Nintendo Switch platformu için yayınlanacak.

13 Kasım 2018’de PlayStation 4 ve Xbox One platformunda oyunculara sunulan Spyro Reignited Trilogy, Ağustos ayı içerisinde Nintendo Switch platformu oyuncularına sunulacak. Yapım konsollardaki aynı içerikler ile Switch platformunda karşımıza çıkacak. Oyun merakla beklenmeye başlandı bile.

Spyro Reignited Trilogy Ağustos Ayında Switch’e Gelecek 2

İkonik bir PlayStation platform kahramanı olarak daha iyi bir görünüm ile 13 Kasım’da oyunculara sunulan yapım, serinin en büyük üç macerasını ortak bir sürümde birleştiriyor. Çarpıcı HD grafiklere sahip olan oyun devasa bir dünyayı karşımıza çıkarmıştı. Altchar’ın yapmış olduğu habere göre konsollarda milyonlarca oyuncuya ulaşan Spyro Reignited Trilogy 16 Ağustos’ta Nintendo Switch platformu oyuncularına sunulacakmış.

Rengarenk bir atmosfere sahip olan ve konsollarda kısa bir sürede milyonlarca kopya satmayı başaran yapım yakında Nintendo Switch platformunda da oynanmaya başlanacakmış. Altchar’ın yapmış olduğu haber ile öğrendiğimiz gelişmeye göre GameSpot Almanya tarafından yapımın Switch platformu için de 16 Ağustos’ta lansmana çıkacağı belirtilmiş.

Unreal Engine oyun motoru kullanılarak geliştirilen oyun konsollarda bekleneni vermiş ve Activision’ın kasasını parayla doldurmuştu. Switch platformu ile Asya kitlesini hedef alacak olan geliştirici bakalım Switch platformunda umduğunu bulabilecek mi bekleyip göreceğiz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.