Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Spotify Karışık Dinleme Özelliği Adele’in İsteği Üzerine Kaldırıldı

Online müzik dinleme platformu Spotify görünüşe göre bir özelliğini Adele’in isteği üzerine kaldırdı.

Dünyanın en çok kullanılan online müzik dinleme servisi Spotify yeni bir gelişme ile karşımızda. Geçtiğimiz günlerde kullanıcı engelleme özelliğini getiren ve sesli kitap platformu Findaway platformunu satın alma özelliği ile gündeme gelen servis şimdi ise bünyesindeki bir özelliği kaldırmış durumda.

Çevrimiçi müzik dinleme platformu Spotify karışık dinleme özelliğini Adele istediği için kaldırdı. Kullanıcılar artık bu özelliği farklı bir yerden aktifleştirebilecek.

Spotify Karışık Dinleme Özelliği

Spotify Karışık Dinleme Özelliğinde Değişikliğe Gitti

Spotify uygulamasında kullanıcılar bir albümü görüntülerken “Oynat” butonunun yanında “Karıştır” seçeneğini de görüyordu. Bu karıştır seçeneğine dokunan kullanıcılar albümde yer alan parçaları rastgele bir şekilde dinleyebiliyordu. Bu durum bazı kullanıcıların hoşuna gitse de bazı kullanıcılar tarafından sevilmiyordu.

Spotify albüm görünümünde değişikliğe giderek Spotify karışık dinleme özelliğini kaldırdı. Kullanıcılar yeni güncelleme ile birlikte çal butonuna dokunarak albümdeki parçaları sıralı bir şekilde dinleyebilecek. Kullanıcılar tekli parçalarda ise yine Spotify karıştır özelliğini kullanabilecek. Bu özellik sadece Spotify Premium kullanıcıları için sunuluyor. Bilindiği üzere Spotify ücretsiz hesaba sahip olan kullanıcılar için rastgele ve sınırlı bir dinleme imkanı sunuyor.

spotify karisik dinleme ozelligi adelein istegi uzerine kaldirildi 3

Bu isteğin Adele tarafından geldiği ve Adele’in albümlerin belirli bir sırayla dinlenmesi gerektiğini düşündüğünü, Spotify’a aktardığı için özelliğin getirildiği görülüyor. Konu hakkında Adele Twitter hesabı üzerinden, “Sanatımız bir hikaye anlatıyor ve hikayelerimiz istediğimiz gibi dinlenmeli. Dinlediğiniz için teşekkürler Spotify.” Paylaşımı ardından Spotify bu özelliği aktif hale getirdi ve sanatçının bu paylaşımına “Her şey senin için” yanıtını verdi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.