Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Space Hulk: Tactics’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı!

Space Hulk: Tactics fragmanını paylaştı.

Cyanide Studio tarafından geliştirilen Space Hulk: Tactics 4 gün sonra konsol ve bilgisayar platformunda oynanabilir olacak.

Space Hulk Tactics’in Çıkış Fragmanı Yayınlandı 2

Sıra tabanlı strateji oyunu olacak olan Space Hulk: Tactics görsel efektleri ile bizlere etkileyici bir oynanış sunacak. Bünyesinde devasa yaratıklara ve canavarlara ev sahipliği yapacak olan oyun hemen hemen her sahnede bizleri ölüm ile karşı karşıya getirecek. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilecek olan yapım da aksiyon dolu sahneler sık sık karşımıza çıkacak. Yapım PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için 9 Ekim’de raflardaki yerini alacak.   Oyuncular geniş içerik ile strateji dünyasına adım atacaklar.

Robotik karakterleri yöneteceğimiz oyun da karakterlerimizi geliştirebilecek ve daha güçlü bir hale getirebileceğiz. Oyun içerisinde Türkçe dil desteği yer almazken oyunculara 10 farklı dil seçeneği sunulacak. Tabii İngilizce olarak da seslendirmelerin ve alt yazıların yer aldığını da belirtelim. Çok oyunculu modu ile rekabet dolu anlar yaşayacağımız oyun da devasa uzay savaşlarına katılacak ve düşmanları yok etmek için ter dökeceğiz. Yüzlerce kozmetik eşya ile oyuncular karakterlerini geliştirebilecek ve farklı yeteneklere kavuşturabilecekler.

Space Hulk: Tactics - Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.