Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Space Engineers İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Space Engineers'da multiplayer modları yenilendi.

Keen Software bugün Space Engineers için yeni bir güncelleme yayınlarken, oyunun multiplayer modu baştan aşağı yenilendi. Aynı zamanda oyuna bir dizi yeni özellik eklenirken, optimizasyon üzerinde de çalışmalar yapıldı. Yeni geliştirmeleri göstermek amacıyla aynı zamanda Keen Software tarafından aşağıdan izleyebileceğiniz yeni bir video da yayınlandı. Oyuna bu sefer dedicated sunucular da eklendi.

space engineers icin yeni guncelleme yayinlandi 1

Geliştirici ekibe göre Space Engineers’da pek çok sistem bulunuyor ve bunların her biri için ayrı çalışma gerekiyordu. Oyuncu karakterleri, jetpackler, gemiler, tekerlekli araçlar, vokseller, gezegenler, hızlı hareket eden nesneler, antenler ve çok ama çok daha fazlası bunların arasında yer alıyordu. Dolayısıyla Space Engineers’ı güncellemek pek de kolay bir işlem değil.

Bu yeni Space Engineers güncellemesinin öne çıkanı ise bir kadın mühendis oldu. Oyunun arayüzü de güncellenirken, yeni oyuncu respawn sistemi ve deneysel mod eklendi. Aynı zamanda animasyonlar güncellendiği gibi performans üzerinde de optimizasyon çalışmaları yapıldı ve sistem kullanımının yoğunluğu düşürüldü. Space Engineers artık eskiye göre çok daha iyi performans veriyor. Bundan sonra Space Engineers dedicated sunucularda da oynanabilecek.

Space Engineers - Update 1.187 - Major Overhaul of Multiplayer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.