Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Söylenti: Xenoblade Chronicles: Definitive Edition 29 Mayıs’ta Lansmana Çıktı

Amazon Meksika'ya göre Xenoblade Chronicles: Definitive Edition 29 Mayıs'ta lansmana çıkacak.

İkinci sürümü ile günümüze kadar 2 milyon adet kopya satışı gerçekleştiren Xenoblade Chronicles 2 yepyeni bir sürüm ile yeniden Nintendo Switch platformunu kasıp kavurmaya geliyor. Söylentiye göre Xenoblade Chronicles: Definitive Edition 29 Mayıs’ta lansmana çıkacakmış.

Söylenti Xenoblade Chronicles Definitive Edition 29 Mayıs’ta Lansmana Çıktı 2

Uzun bir süredir Nintendo eShop üzerinde sergilenen Xenoblade Chronicles: Definitive Edition ne zaman çıkış yapacak bir türlü belli olmamıştı. 2012 yılında orjinal sürümü ile konsol oyuncularının karşısına çıkan yapım yenilenmiş içeriği ile şimdi de Nintendo Switch platformuna gelmeye hazırlanıyor. Nintendo eShop üzerinde 2020 yılında çıkış yapacağına dair bilgiler yer alan yapım hakkında başka herhangi bir şey bilinmiyor.

Bugün GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre yapım Amazon Meksika’da listelenmiş. Haberin detaylarına göre yapım 29 Mayıs 2020’de Nintendo Switch platformu oyuncularına sunulacakmış.Söylenti olarak ifade edilen bu gelişme, ne kadar doğru ne kadar yanlış bilinmezken oyunun Amazon sayfasını kontrol ettiğimiz 29 Mayıs’ın çıkış tarihi olarak ifade edildiği görülüyor. Amazon’da kutulu olarak görünen yapım’ın Nintendo eShop sayfası üzerinde herhangi bir bilgi yer almıyor.

Xenoblade Chronicles: Definitive Edition - Announcement Trailer (Nintendo Switch)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.