Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Söylenti: Overkill’s The Walking Dead’in PS4 Sürümü İptal Edilebilir!

İddiaya göre Overkill's The Walking Dead'in PS4 sürümü iptal edilecekmiş.

Aksiyon ve zombi oyunu olarak 6 Kasım 2018’de Steam’de bilgisayar platformu için lansmana çıkan Overkill’s The Walking Dead ne yazık ki bekleneni veremedi. Oyun bilgisayar platformunda eleştirilmeye devam edilirken bir söylenti ortaya çıktı. Söylentiye göre oyunun PlayStation 4 sürümü iptal edilebilirmiş.

Söylenti OVERKILLs The Walking Dead’in PS4 Sürümü İptal Edilebilir 2

Aralık 2018’de bilgisayar platformu için başlangıç paketini 50.00 TL olarak yayınlayan Overkill’s The Walking Dead, geçtiğimiz gün haberlerimizde yer bulmuştu. Yayınlanmasından bu yana Starbreeze Publishing’e 3.7 milyon dolar gelir sağlayan yapım ne yazık ki beklentileri karşılamamıştı. 5 Şubat’ta da Xbox One  platformuna çıkış yapan oyun çevrimiçi olarak 2-4 oyuncu tarafından da oynanabiliyor. PlayStation 4 oyuncuları tarafından da merakla beklenen yapım akıbetini koruyor.

Bugün GamingBolt’un yapmış olduğu haber ile ortaya çıkan bilgilerde bir Reddit kullanıcısı oyunun PlayStation 4 platformunda iptal edileceğini dile getirmiş. Sony tarafından atılan bir epostayı da paylaşan kullanıcı oyunu satın alan oyunculara para iadesinin yapıldığını belirtiyor. Oyunun konsol sayfasına göz attığımızda ise ön siparişlerin açıldığı görülüyor.

Konuyla ilgili Sony cephesinden herhangi bir açıklama yapılmazken, Reddit kullanıcısı dışında böyle bir durumu iddia eden kimse yok.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.