Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Söylenti: God Of War PC’ye Gelecek

God of War'ın PC sürümü gelebilir.

PlayStation 4 platformuna özel olarak geliştirilen ve günümüze kadar milyonlarca kopya satmayı başaran yapım son birkaç aydır bilgisayar platformu ile anılmaya başlandı. Söylentiye göre God of War PC’ye gelecekmiş.

Söylenti God Of War PC’ye Gelecek 2

Geçtiğimiz yıl da haberlerimizde yer bulan God of War sık sık satış rakamları ile satış listelerine adını yazdırmıştı. Aldığı devasa güncellemeler ile oyuncularına sürekli yenilikler sunan yapım son aylarda da bilgisayar platformu ile haberlere konu olmaya başladı. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz yıl oyunun yapımcısı oyunu PC’ye getirmek istediklerini belirtmişti.

Altchar’ın bugün yapmış olduğu haber ile God of War’ın yine PC’ye gelebileceği iddia edilmiş. Yapılan söylenti haberine göre Sony yavaş yavaş bilgisayar platformuna yöneliyormuş. Geçtiğimiz hafta Horizon Zero Dawn’ın PC’ye geleceği resmi olarak duyurulmuş ve Sony’nin oyunları arasında yer alan God of War’ın da PC’ye gelebileceği tahmin edilmeye başlanmış. Ayrıca Sony, bazı oyunlarının üzerinde yer alan ‘Yalnızca PlayStation’a özel ibaresinin kaldırılması da bu iddiaları güçlendiriyormuş.

Sony’nin henüz God of War’ın PC sürümünü doğrulamadığı da haber içerisinde belirtilirken oyunun PC sürümünde de oldukça yoğun bir ilgi ile karşılanabileceğinden bahsediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.