Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Soulfire 18 Temmuz’da Steam’de Lansmana Çıkacak!

Soulfire 2 gün sonra çıkacak.

AyDream Co imzası ile geliştirilen Soulfire 18 Temmuz’da Steam üzerinde bilgisayar oyuncularına sunulacak. Çok oyunculu olarak oynanabilecek olan yapımda oyuncuları hayatta kalma modu bekliyor olacak.

Soulfire 18 Temmuz’da Steam’de Lansmana Çıkacak 2

2.5D grafik açılarına sahip olacak olan Soulfire akiyon oyunları arasına katılmak için gün sayıyor. 18 Temmuz’da Steam üzerinde bilgisayar platformu oyuncularına sunulacak olan yapımda popüler oyun modu olan battle royale’de yer alacak. Oyuncular hayatta kalabilmek için gerçek zamanlı olarak gerçek oyunculara karşı savaşacaklar. Erkek ve dişi karakterlerin yer aldığı yapımda iki farklı dil seçeneği bulunacak.

Erken erişim sürecinde lansmana çıkacak olan oyunda 20’den fazla takım bir araya gelerek savaşacaklar. Oyun içerisinde arakterimizi geliştirebilecek, ona farklı özellikler katabileceğiz. Oyuncular görsel efektler eşliğinde gerçek zamanlı olarak mücadele edecekler.

Kaliteli bir oynanışa sahip olacak olan yapımda dünyanın dört bir yanından oyuncular yer alacak. Hem erkek hem dişi karakterler ile savaşacak seviye atlayacağımız oyunda, seviyemiz arttıkça seviyemize uygun daha güçlü rakipler ile karşı karşıya geleceğiz.

Erken erişim oyunu olarak bir kaç gün sonra karşımıza çıkacak olan Soulfire’ın fiyat etiketi henüz oyuncular ile paylaşılmış değil. Muhtemelen oyun lansman günü fiyat etiketini duyuracak.

Minimum Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: windows 7/8/vista/10
  • İşlemci: 2.0 GHz CPU (Dual Core recommended)
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: ATi Radeon HD 2400 or NVIDIA GeForce 7600 or better (Shader Model 3.0 needs to be supported)
  • DirectX: Sürüm 9.0c
  • Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
  • Depolama: 5 GB kullanılabilir alan
  • Ses Kartı: DirectX 9.0c compatible

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.