Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Soulcalibur 6’nın Kutulu Satışları Geçen Yıla Göre Yüzde 55 Daha Düşük!

Soulcalibur 6'nın kutulu satışları yerlerde geziyor.

Geçtiğimiz Cuma günü konsol ve bilgisayarlar için yayınlanan Soulcalibur 6 dijital satışları ile gayet güzel bir grafik çizdi.

Soulcalibur 6’nın Kutulu Satışları Geçen Yıla Göre Yüzde 55 Daha Düşük 2

Soulcalibur 6’nın kutulu satışları geçen yılki versiyonun satışları ile karşılaştırıldı. Yapılan karşılaştırma sonucunda Soulcalibur 6’nın kutulu versiyonu, geçen yıl karşımıza çıkan Soulcalibur 5’in kutulu satışları karşısında geride kaldı. Yüzde 55 gibi bir düşüş yaşayan yapım dijital satışları bakımından da oldukça tatmin edici görünüyor.

Haftanın en çok satan oyunlar listesine de girmeyi başaran yapım ilk 10 oyun arasında 8’nci sıraya yerleşti. Dövüş oyunları arasına katılan ve yayınlanması ile yüksek satışlara imza atan yapım bilgisayar platformunda 199.00 TL gibi bir fiyat etiketine sahip. Tek oyunculu ve çok oyunculu olarak oynanabilen oyun da erkek ve dişi karakter oluşturabiliyor ve dövüşlere katılabiliyoruz. Oyunun Denuvo tarafından da kopyalamaya karşı korunduğunu da belirtelim.

11 farklı dil seçeneğine sahip olan yapım, Türkçe diline yer vermezken dijital satışları ile başarılı bir grafik çiziyor.

Haftanın En Çok Satan Oyunları

1 – Call of Duty: Black Ops 4

2 – FIFA 19

3 – Assassin’s Creed Orangey

4 – Marvel’s Spider-Man

5 – Forza Horizon 4

6 – Lego DC Super-Villains

7 – Super Mario Party

8 – Soulcalibur 6

9 – Crash Trilogy

10 – Shadow of the Tomb Raider

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.