Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony’nin Xbox Game Pass’e Yanıtı Yakında Geliyor

Sony, PlayStation Plus Collection ile Xbox Game Pass'e alternatif bir üyelik sistemi üzerinde çalışıyor.

Microsoft, Xbox Game Pass abonelik sistemi ile oyuncuların belki de en çok tercih ettiği üyelik sistemlerinden biri. Xbox Game Pass ile ciddi bir ivme yakalayan şirkete karşı Sony’nin uzun süredir ne yapacağı bilinmiyordu, ancak şirketin CEO’su Jim Ryan yaptığı açıklama ile birlikte yakında bir şeylerin gelmekte olduğunu söyledi.

Sonynin Xbox Game Passe Yaniti Yakinda Geliyor

PlayStation CEO’su Jim Ryan, kısa süre önce Rus medya kuruluşu Tass ile PlayStation ile ilgili her şey hakkında konuştu. Jim Ryan’a yeni nesil konsolları PlayStation 5’in oyun fiyatlarının yanı sıra ve PlayStation’ın Xbox abonelik hizmeti Game Pass’e alternatifi olup olmadığı soruldu. 200’den fazla oyun içeren Game Pass kütüphanesine Sony’nin cevabının tam olarak ne olduğu sorulduğunda Ryan, Sony’nin üzerinde çalıştığını ancak henüz herhangi bir haber paylaşmayacağını doğrulayarak oldukça ilginç bir cevap verdi.

Jim Ryan, Aslında gelecek haberler var, ancak bugün değildiye cevapladı ve kütüphaneye düzenli olarak yeni oyunlar ekleyen Sony’nin bulut akış platformu PlayStation Now hakkında konuşmaya devam etti. Şu anda Game Pass alternatifi söz konusu olduğunda Sony’den tam olarak ne bekleyeceğimizi bilmiyoruz ancak seçeneklerden biri mevcut PlayStation Plus Collection kütüphanesini genişletmek olabilir. Bildiğiniz gibi Sony, tüm PlayStation Plus abonelerinin ve PS5 sahiplerinin PlayStation’a özel oyunların çoğunun ve ayrıca diğer üçüncü taraf oyunlarının hiçbir ek ücret ödemeden oynayabileceklerini açıklamıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.