Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony, PlayStation 5’in Geriye Dönük Uyumluluk Özelliğini Doğruladı

PlayStation 5'de geriye yönelik uyumluluk özelliği olacak.

Günümüzün en gerçekçi oyun deneyimlerinden bir tanesini sunacak olan PlayStation 5 cephesinden yeni haberler hızla gelmeye devam ediyor. Başarılı oyun platformu PlayStation 4 oyunlarını da çalıştırabilecek.

Sony PlayStation 5’in Geriye Dönük Uyumluluk Özelliğini Doğruladı 2

Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz hafta Xbox Series X’in tüm Xbox One oyunlarını çalıştıracağından söz etmiş, Xbox Series X’te geriye uyumluluk özelliğinin olacağından bahsetmiştik. Bugün gelen bilgiler ile aynı özelliğin PlayStation 4’te de olabileceği konusu netlik kazandı.

Bugün GameSkinny’in haberine göre Sony, PlayStation 5’te geriye dönük uyumluluk özelliğinin olacağını doğrulamış. Habere göre 4.000’den fazla PlayStation 4 oyunu PlayStation 5 üzerinde de oynanabilecekmiş. Daha önce yaptığımız haberlerde en iyi 100 PlayStation 4 oyunun PS5 üzerinde oynanabileceğini belirtmiştik.

Yeni gelişmeler ile birlikte Sony, 4.000’den fazla PS4 oyunun PS5 üzerinde oynanabileceğinden ve yeni nesil oyuncu konsolunda geriye yönelik uyumluluk özelliğinin olacağı duyurulmuş oldu.

Habere göre Sony, ilerleyen günlerde PS5’le alakalı detayları açıklamaya devam edecek, ayrıca geriye yönelik uyumluluk özelliği hakkında da oyunculara çeşitli bilgiler verecekmiş.

Detaylar geldikçe haberlerimizde yer bulmaya devam edecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.