Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony: PlayStation 5’in Çıkış Tarihi Ertelenmedi, Yeni Konsol 2020’nin Tatil Aylarında Lansmana Çıkacak

Corona Virüsü PlayStation 5'i etkilemedi.

Günümüzün en çok beklenen oyun konsollarından bir tanesi olan PlayStation 5 yepyeni bilgiler ile gündeme gelmeye devam ederken Sony’de Corona Virüsü sonrası yeni bir açıklama yaptı. PS4’in çıkış tarihi ertelenmemiş.

Sony PlayStation 5’in Çıkış Tarihi Ertelenmedi Yeni Konsol 2020’nin Tatil Aylarında Lansmana Çıkacak 2

Hatırlayacağınız üzere dün yaptığımız haberlerde yeni nesil oyuncu konsolu olan Xbox Series X’in 2020’nin tatil yani yaz aylarında piyasaya sürüleceğinden ve Corona Virüsü nedeniyle ertelenmeyeceğinden söz etmiştik. Bugün de diğer bir yeni nesil konsol olan PlayStation 5 hakkında yeni bilgiler geldi.

Altchar’ın haberi ile edindiğimiz bilgilere göre Sony bir açıklama yapmış ve bu açıklama da PlayStation 5’in ertelenmediğinden söz etmiş. Habere göre Sony, 2020’nin yaz aylarında yeni nesil oyuncu konsolunu piyasaya sürmeyi planladığını ve Corona Virüsü nedeniyle çıkış tarihinin ertelenmediği belirtmiş.

Birçok oyunun ve teknolojik ürünün ertelenmesine yol açan Corona Virüs salgını devam ederken, Sony PS5’in erteleneceğine yönelik yapılan söylentileri de yalanlamış oldu. Yeni nesil konsol bu yaz aylarında oyunseverlerin karşısına çıkacakmış.

Dünyanın dört bir yanında çalışanların büyük bir çoğu evden çalışmalarına devam ederken virüse karşı önlemler alınmaya devam ediliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.