Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony PlayStation 5 Oyunlarının Kutusunu Paylaştı

Sony'nin PlayStation 5 oyunlarında kullanacağı kutu tasarımı belli oldu.

Japon teknoloji devi Sony’nin merakla beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’in oyunlarının hangi kutu tasarımı ile birlikte geleceği belli oldu.

sony playstation 5 oyunlarinin kutusunu paylasti 2

Sony’nin yeni oyun konsolu olacak olan PlayStation 5’in özellikleri detaylanmaya devam ediyor. Kısa bir süre önce Sony’nin düzenlediği etkinlikte tasarımını gördüğümüz PlayStation 5’in şimdi de oyunlarının hangi kutu tasarımı ile birlikte geleceği Sony tarafından açıklandı. Sony tarafından yayınlanan görsellerde, PlayStation 5 oyun kutularının tasarımında ciddi bir tasarım değişikliğine gitmediği görülüyor. Mavi kutu rengi tercihine PlayStation 5 modelinde de devam eden Sony’nin bu sefer mavi üstüne konsolun rengi olan beyaz bölümler eklediği görülüyor. Sony’nin yeni oyun konsolu olacak olan PlayStation 5’in pek çok kişi disksiz sürümünü alacağını paylaşmış olsa da Sony’nin yeni oyun konsolunda nasıl bir oyun kutusu tasarımı sunacağı merak ediliyordu.

PlayStation 5 Bilinen Özellikleri

Geriye dönük oyun desteğine sahip olacak olan PlayStation 5, AMD Zen mimarisi üzerine kurulan 8 çekirdekli işlemci ve 16 GB GDDR6 bellek ile donatılıyor. GPU kısmında RDNA 2 mimarisi üzerine kurulu olan 36 CU 2.23 GHz’lik bir grafik birimi kullanılması bekleniyor. PlayStation 5 oyun konsolu ayrıca 825 GB’lık bir SSD ile birlikte gelecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.