Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony Japonya İki Farklı Days Gone Fragmanı Yayınladı!

Sony Japonya iki nefes kesici fragman yayınladı.

Zombilerle savaşacağımız Days Gone’un çıkışına iki ay gibi kısa bir süre kaldı. PlayStation 4 platformu oyuncuları tarafından merakla beklenen Days Gone yeni fragmanlar almaya devam ediyor. Sony Japonya tarafından yayınlanan iki fragman şu sıralar iştahları kabartmaya devam ediyor.

Sony Japonya İki Farklı Days Gone Fragmanı Yayınlandı 2

SIE Bend Studio tarafından sadece PlayStation 4 platformu için geliştirilen ve Sony tarafından 26 Nisan 2019’da yayınlanacak olan Days Gone yeni yayınlanan fragmanlarda da zombilere dikkat çekiyor. Acımadan üzerimize doğru koşan zombileri etkisiz hale getireceğimiz oyunda aksiyon ve gerilim bir an olsun peşimizi bırakmayacak. Deacon St. John’un yer aldığı fragmanlarda İngilizce yer almazken Japonca bilgilendirmeler yapılıyor.

Oldukça sağlam oyun mekanikleri ile karşımıza çıkacak olan Days Gone, Kuzeybatı Pasifik’lerinde bizleri sürükleyici bir zombi dünyasına götürecek. Yeni yayınlanan fragmanlarda karanlık bir atmosferde zombilerin saldırıya geçmesi ile gerilim başlıyor. Karakterimiz John’nun peşini bırakmayan zombiler hem karanlıkta hem de güneş ışığında her yerde karşımıza çıkacaklar.

Yaz kış temaları ve hava değişim döngüleri ile gerçekçi bir zombi deneyimi yaşatacak olan Days Gone 26 Nisan’da tüm dünyada yayınlanacak.

Yayınlanan yeni fragmanları aşağıdan izleyebilirsiniz.

https://youtu.be/nRiwu0GYRwg

https://youtu.be/bQemV75bv4s

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.