Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony İlk 360 Derecelik Hoparlörlerini Çıkaracağını Duyurdu

Sony, çevrenizdeki sanal bir alana farklı sesler ve vokaller yerleştirerek canlı müzik hissini taklit eden uzamsal ses teknolojisi 360 Reality Audio ile uyumlu iki yeni hoparlör piyasaya süreceğini duyurdu.

Bugün erken saatlerde Sony, çevrenizdeki sanal bir alana farklı sesler ve vokaller yerleştirerek canlı müzik hissini taklit eden uzamsal ses teknolojisi 360 Reality Audio ile uyumlu iki yeni hoparlör piyasaya süreceğini duyurdu. Planının onları bu baharda çıkartmak olduğunu söyledi. Ancak hoparlörlerin nasıl görüneceğini paylaşmadı. Sony’nin İngiltere web sitesinde artık yakında çıkacak olan SRS-RA5000 ve SRS-RA3000 hoparlörler için tam ürün sayfaları bulunduğundan, bunlar hakkında daha fazla bilgi edinmek için beklememiz gerekmedi.

SRS RA5000

Bu yazının üst kısmında resmedilen üst düzey SRS-RA5000, üç yukarı ateşleme hoparlörü, üç yan hoparlör ve bir woofer’a sahip olacak. Ayrıca Yüksek Çözünürlüklü Ses sertifikasına sahip. Aşağıda resmi görülen SRS-RA3000, iki tweeter, iki pasif radyatör ve bir tam kapsamlı sürücüye sahip.

SRS RA3000

Her iki hoparlör de dahili mikrofon ve “benzersiz Sony algoritması” ile kendilerini bulundukları odaya göre kalibre edebilir. SRS-RA5000 ile SRS-RA3000 kendini otomatik olarak kalibre ederken, hoparlörde bir düğmeye basmanız ve basılı tutmanız gerekir. İki hoparlörde ayrıca, her bir parçanın ses düzeyini tutarlı bir ses düzeyinde çalmak için otomatik olarak ayarlayan Sony’nin Otomatik Ses özelliği var. Her iki hoparlör de Amazon’un Alexa ve Google Asistanını destekliyor.

Sony’nin İngiltere web sitesinde yer alan basın açıklamasına göre, SRS-RA5000 yaklaşık 599 €, SRS-RA3000 ise yaklaşık 359 €’ya mal olacak. Bu aynı zamanda, her iki hoparlörün de daha önce duyduğumuz bir önceki “bahar” tarihinden biraz daha erken olan Şubat 2021’de geleceğini söylüyor. Bu yüzden belki de farklı bölgelerde farklı yayın tarihleri ​​olacaktır. Türkiye için henüz bir bilgi bulunmuyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.