Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony, Bloodborne Benzeri Bir Castlevania Oyunu Yapmak İstiyor

Sony yeni bir oyun serisine başlamak istiyor.

En son söylentilere göre, Sony, Konami‘den Castlevania sahiplik lisansını almayı ve seriyi Bloodborne ve önceki Castlevania oyunu Lords of Shadow tarzında yeniden başlatmayı planlıyor.

Sony Bloodborne Benzeri Bir Castlevania Oyunu Yapmak İstiyor

Konami ve Sony arasındaki bir ortaklık hakkındaki söylentiler birkaç aydır dolaşıyor ve Sony’nin Silent Hill ve Metal Gear serisi dahil olmak üzere birkaç Konami sahiplik lisansını satın almakla ilgilendiğini gösteriyor.

Görünüşe göre, Sony zaten iki Silent Hill oyunu üzerinde çalışıyor. Başlıklardan biri Sony Japan Studio’da geliştiriliyorken, Kojima Productions başka bir oyun üzerinde çalışıyor – Silent Hills. Bunun da ötesinde, Sony Castlevania serisiyle de ilgileniyor. 

ResetEra’daki son söylentilere göre Sony, IP’yi satın almaya ve tam bir yeniden başlatma işlemine hazır. Bununla ilgili en heyecan verici kısım, oyunun Bloodborne, FromSoftware’nin PS4’e özel ve Castlevania: Lords of Shadow’a benzemesi. Öyleyse sıkışık bir aksiyon başlığı ancak Bloodborne muharebesi ve oynanışı ile? Evet lütfen.

Tabii ki, Sony’nin potansiyelle damlayan bir franchise olan Castlevania ile ilgilenmesi şaşırtıcı değil. Lore, ayar, her şey harika bir başlık için yerinde ve umarım Sony önümüzdeki birkaç yıl içinde bize başka bir başyapıt getirecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.