Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sony 100 Milyon Dolarlık COVID-19 Yardım Fonu Kurdu

Koronavirüs nedeniyle etkilenmiş olan sektörlere Sony'den yardım fonu kampanyası geliyor.

Sony Corporation, koronavirüsün yayılmasından etkilenenleri desteklemek için 100 milyon dolar dökerek küresel bir yardım fonu kurdu. Kurulan fon için bir çok kurum ve kuruluşa yardım paketide açıklanmış oldu.

Sony 100 Milyon Dolarlık COVID 19 Yardım Fonu Kurdu

DSÖ (Dünya Sağlık Örgütü), Birleşmiş Milletler Vakfı ve İsviçre Hayırseverliği ile Sınır Tanımayan Doktorlar, UNICEF ve Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) tarafından COVID-19 Dayanışma Müdahale Fonuna ilk 10 milyon dolar tahsis edilecek.

Bunlar, Sony’nin bu fonu dağıtmaya odaklanacağı üç sütunun ilkini temsil ediyor, yani ön büro sağlık çalışanları ve virüse müdahale çabalarına yardımcı olan kuruluşlar. Diğer iki sütun, şimdi uzaktan çalışması gereken eğitimciler ve destekledikleri çocuklar ve eğlence endüstrisindeki yaratıcı topluluk üyeleri olacak.

Sony, pandeminin bu yıl PlayStation 5‘in planlanan lansmanını etkilemesini beklemese de, gecikmiş film gösterimleri de dahil olmak üzere, ikincisinde etkilenen çeşitli ilgi alanlarına sahip. Sony, şimdi eğitim faaliyetlerini desteklemek ve uzaktan eğitimcilerle bunu uygulamak için çalışmak için teknolojilerini kullanmanın yollarını araştırıyor.

Ayrıca, etkinliklerin veya prodüksiyonların iptalinden veya ertelenmesinden etkilenen müzik, film, oyunlar ve animasyonda gelecek vaat eden içerik oluşturucuları destekleyecek seçenekler de arıyor. Sony’nin 110.000 küresel çalışanı da yakın gelecekte eşleşen bir hediye programı aracılığıyla destek sağlayabilecek.

Haber, Apple‘ın Çin’de ki yardım çalışmalarına yaptığı bağışları 7 milyon dolara ve oyun endüstrisinden devam eden bağış toplama çabalarını iki katına çıkardığını duyuruyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.