Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Son Dakika ! Cyberpunk 2077 Kasım 2020 Tarihine Ertelendi

Cyberpunk 2077 tekrar ertelendi.

Cyberpunk 2077’nin yapımcısı olan CD Projekt RED yaklaşmakta olan RPG oyunu Cyberpunk 2077’nin Kasım 2020 tarihine ertelendiğini duyurdu. Oyunun yeni çıkış tarihi 19 Kasım 2020 olarak yeniden ayarlandı.

Cyberpunk 2077 Kasım 2020 Tarihine Ertelendi

Geçtiğimiz yıl açıklanmasının ardından bir çok oyuncu tarafından heyecanla beklenen RPG oyunu Cyberpunk 2077 bildiğiniz üzere bir çok kez ertelenmişti. En son çıkış tarihi olarak 17 Eylül 2020 tarihi olarak ayarlanan ve heyecanla beklenen oyunla ilgili bugün geliştirici şirket olan CD Projekt RED oyunun resmi Twitter hesabı üzerinden bir duyuru yayınladı.

Yapılan duyuru’da oyunun 19 Kasım 2020 tarihine ertelendiği bildirildi. Şirket ertelenme gerekçesi olarak oyunun içeriğinin henüz çıkış için hazır olmadığını ve bu nedenden dolayı tekrar ertelendiği ve bu gecikme için oyunu bekleyen kişilerden özür diledi.

Twitter’da yayınlanan bir mesajda, geliştirici, oyunun içerik ve oyun açısından tamamlanmış olmasına rağmen henüz lansmana hazır olmadığını açıkladı. Ek geliştirme süresi, mekaniği dengelemek ve hataları düzeltmek için kullanılacaktır.

Zaten öncesinde de iki kez ertelenmiş olan oyun bununla birlikte üçüncü ertelenişi oldu ve oyunu ön sipariş ile satın almış olan oyuncuların oldukça canını sıkacak bir haber.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.