Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sogetsu Kazama Samurai Shodown Listesine Katıldı

Sogetsu Kazama Samurai Shodown oyununa DLC karakteri olarak geliyor.

SNK, Sogetsku Kazama‘yı Samurai Shodown‘un en yeni karakteri olarak ilan etti ve şimdi listeye katıldı. Bu, tek bir satın alma veya sezonluk geçişin bir parçası olarak sunulacak. 1997 Gamest Heroes Koleksiyonunda Sogetsu en çok sevilen oyun karakterlerinden biri olmuştu.

Sogetsu Kazama Samurai Shodown Listesine Katıldı 1

Sogetsu, Kuzey Amerika’daki Samurai Shodown ekibine katıldı, Avrupalı ​​oyuncular 2 Nisan 2020‘de bu bölgede ilk çıkış yapacaklarından bir gün daha beklemek zorunda kalacaklar. Şu ana kadar tüm desteklenen PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformlarında mevcut.

Resmi açıklamaya göre, Sogetsu’nun su gibi soğuk ve belirleyici bir tavrı var. Bu Kazuki’nin kardeşinin aklına koyduğu herhangi bir görevi yapmasına izin verdi. Bununla birlikte, Sogetsu küçük erkek kardeşi ve kız kardeşine derinden önem verdiği için soğuk görünüm sadece yüzeydedir. Onların güvenliğini sağlamak için çok çaba sarf edecek.

Aşağıdaki karakter fragmanından da görebileceğiniz gibi, Sogetsu, hidrokinetik güçlerini, ezici darbeleri bir takip olarak sunmak için değil, aynı zamanda sulu yıkımların doğru zamanlanmış olması koşuluyla düşmanları havada tutabilmesi için bazı yıkıcı kombinasyonları tamamlamak için hidrokinetik güçlerini kullanıyor.

Bununla birlikte, samuraylar, dövüş sanatlarında açıkça uzman olduğu ve katana kullanımının doğal olarak geldiği için suyu kontrol etme güçlerine güvenmiyor. Oyuncular 5,99 Dolar ve 5,99 Euro fiyatla Sogetsu’ya erişebilirler. Alternatif olarak, PlayStation 4’teki Season Pass 2’nin bir parçası olarak Iroha ve henüz serbest bırakılmamış bir savaşçı ile birlikte geliyor.

https://youtu.be/eftZFk3kjDY

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.