Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

SnowRunner, 16 Kasım’da İki Büyük Kanada Haritası Alacak

SnowRunner Explore & Expand genişlemesi 2. sezonu ile devam ediyor. Yeni sezon oyuna iki büyük Kanada haritası ve yeni araçlar ekliyor.

snowrunner explore and expand sezon 2 guncellemesi detaylari 2

SnowRunner Season Pass, 16 Kasım’da Explore & Expand ile güncelleme vermeye devam ediyor. Planlanan dört aşamadan veya sezondan ikincisi, ilk sezonun Rusya haritasının ardından oyuna bir kez daha oldukça fazla içerik ekliyor. Explore & Expand, her ikisi de Kanada’nın Yukon bölgesinde yer alan iki büyük yeni haritayla birlikte geliyor.

Yeni haritalardan birinde hem kar hem de çamur yer alacak. Gerçekten çamurdan biraz olsun uzaklaşıp kara girmek sizi oldukça rahatlatacak. Elbette haritalarda, lastiklerinizin altında tehlikeli bir şekilde çatırdayan donmuş göller de dahil olmak üzere Kanada’nın geçilmesi gereken birçok güzel dağları, tepeleri ve nehirleri olacak.

Güncellemenin haritalardan ayrı olarak Caterpillar TH357 ve Caterpillar 770G isimli araçlar eklenecek. Explore & Expand, Sezon 2’nin yeni görevlerinde ihtiyaç duyacağınız kabinler ve arabalar da dahil olmak üzere yeni kargolarla birlikte gelecek. Bunlardan biri yeni bir yerleşim yeri inşasına yardım ettiğinizi görecek .

Yeni öğelere daha yakından bakmak isterseniz, SnowRunner’ın herkese açık test sunucularına katılabilirsiniz.

Daha önce olduğu gibi, sezon geçişine sahip olmayan oyuncular da özelleştirme seçenekleri, yeni denemeler ve yeni Xtreme kargosu gibi bazı yeni içerikleri dört gözle bekleyebilirler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.