Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sniper Ghost Warrior Contracts’ın Fiyat Etiketi Belli Oldu!

Sniper Ghost Warrior Contracts 79.000 TL olarak nihayet ön siparişlere açıldı.

Geçtiğimiz aylarda Steam’de sergilenmeye başlanan ve çıkış tarihi belli olan Sniper Ghost Warrior Contracts’dan yeni haberler gelmeye devam ediyor. Oyun ön siparişlere açıldı ve Steam fiyat etiketi belli oldu.

Sniper Ghost Warrior Contracts’ın Fiyat Etiketi Belli Oldu 2

CI Games’in 2019 yılına bomba gibi girmesini sağlayacak olan Sniper Ghost Warrior Contracts 22 Kasım 2019’da PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu oyuncularına sunulacak. Hikâye bazlı olarak oynanabilecek olan yapımda birbirinden farklı suikastleri gerçekleştirmeye çalışacak, bize verilen onlarca görevi başarmak için elimizden geleni yapacağız.

Aylar önce Steam üzerinde sergilenmeye başlanan oyun bu sabah itibari ile bilgisayar oyuncuları için ön siparişlere açıldı. 79.00 TL fiyat etiketine sahip olan oyun, 22 Kasım yani lansman gününe kadar yüzde 10 indirimle 71.10 TL olarak satışlarda yer alıyor.

Karlarla kaplı bir harita üzerinde hikâye temalı olarak ilerleyeceğimiz oyunda her görev birbiri ile bağlantılı olacak. Oyuncular görevleri sırasıyla yerlerine getirerek ilerleyebilecekler.

Dün Steam topluluk sayfasından çıkış fragmanını da oyuncular ile paylaşan yapım, 22 Kasım 2019’da oynanabilir olacak. Oyun bilgisayar platformunda 20 GB dosya boyutuna sahip olacak.

Minimum Sistem Gereksinimleri
  • 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
  • İşletim Sistemi: Windows 7/8.1/10
  • İşlemci: Intel Core i5 4460 / AMD FX 6350
  • Bellek: 8 GB RAM
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 760 or AMD Radeon HD 7870
  • DirectX: Sürüm 11
  • Depolama: 20 GB kullanılabilir alan

Sniper Ghost Warrior Contracts - Pre-Launch Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.