Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sniper Ghost Warrior Contracts’ın 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı!

Sniper Ghost Warrior Contracts yeni bir oynanış videosu aldı.

PlayStation 4, Xbox One ve PC platformu için duyurulan Sniper Ghost Warrior Contracts 22 Kasım’da lanmana çıkacak. Gamescom 2019’da da sahne alan yapım oyuncuları heyecanlandıracak bir fragman yayınlamıştı.

Sniper Ghost Warrior Contracts’ın 20 Dakikalık Oynanış Videosu Yayınlandı 2

CI Games’in 2019 model oyunu olarak adından söz ettiren ve ettirmeye devam eden Sniper Ghost Warrior Contracts birbirinden farkı modlar ile 22 Kasım’da karşımıza çıkacak. Genel itibari ile keskin nişancılık görevleri yapmaya çalışacağımız oyunda hem ateşli hem de ateşsiz olarak çok sayıda benzersiz silah modellerini kullanabileceğiz.

Günümüzün Sibiryası’nda geçen sert bir coğrafya haritasına sahip olacak olan yapım 20 dakikalık yeni bir oynanış videosunu bekleyen hayranları ile paylaştı. Profesyonel bir suikastçi olarak görev yapacağımız oyunda zengin ve gerçekçi bir atmosfer oyunculara gösteriliyor. Düşman askerlerinin yer aldığı bu atmosfer karlarla kaplı bir yapıda karşımıza çıkıyor.

Oyuncular merminin gidişatını ve düşmana verdiği hasarı detaylı bir şekilde inceleme fırsatı da bulabiliyorlar. Yayınlanan 20 dakikalık video da hem bina içerisindeki sıcak çatışmalar, hem de yüksek dağlardan yaptığımız atışlar ile bizleri nelerin beklediği gösteriliyor.

Sniper Ghost Warrior Contracts’ın 20 dakikalık oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Sniper Ghost Warrior Contracts | 20 Minutes of New 'Kolchak Harbor' Gameplay

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.