Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Snack World: The Dungeon Crawl Nintendo Switch İçin Bugün Piyasaya Çıktı

Snack World: The Dungeon Crawl, bugün itibari ile artık oynanabilir.

Snack World: The Dungeon Crawl, LEVEL-5 tarafından Nintendo Switch için geliştirilmiş bir RPG oyunudur. 14 Şubat 2020 tarihinde yani bugün piyasaya çıkmış olan oyunu Nintendo’nun resmi web sitesinden 39.99 Euro‘ya satın alabilirsiniz.

Snack World The Dungeon Crawl Nintendo Switch İçin Bugün Piyasaya Çıktı

LEVEL-5 tarafından geliştirilen Snack World: The Dungeon Crawl, yiyecek şakalarıyla dolu eğlenceli bir meta, “fourth-wall breaking”, rogue benzeri RPG oyunudur. Tutti-Frutti ülkesinde düzeni yeniden sağlamak için komedi dolu bir macerada heyecan verici savaşlar ve prosedürel olarak oluşturulmuş zindanlarda yol alırken hazine avcıları Chup, Mayonna ve çetesine katılın.

Kötü mogul Sultan Vinegar, Deodragon, Smörg Åsbord’u yeniden diriltmeye çalıştı ve tüm Snack World’ü tehdit etti. Onları durdurmak sizin elinizde.

Erzaklar için son teknoloji ürünü mağazalarda alışveriş yaparak, ekipmanlarınızı savaşlar için dengeleyebilir ve maceralarınız için hazırlanabilirsiniz. Savaş için yeterli donanıma sahip olduktan sonra, hain tuzaklardan kaçarken ve zindanlarda acımasız boss’ları yenerken hazineleri ele geçirebilirsiniz.

Oyuna daha detaylı bakmak için buraya tıklayarak Nintendo’nun sitesine gidebilirsiniz. Yayınlanan resmi fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. Oyunun şuan mevcut fiyatı ise 39.99 Euro.

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD – Let's get looting! (Nintendo Switch)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.