Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Snack World: The Dungeon Crawl – Gold 14 Şubat’ta Lansmana Çıkacak!

Snack World: The Dungeon Crawl – Gold önümüzdeki ay Nintendo Switch kullanıcılarına sunulacak.

Level – 5 tarafından geliştirilen ve Nintendo Switch platformuna özgü olacak olan Snack World: The Dungeon Crawl – Gold’un çıkış tarihi netleşti. Yapım 14 Şubat’ta Nintendo eShop üzerinde Switch platformu oyuncularına sunulacak.

Snack World The Dungeon Crawl – Gold 14 Şubat’ta Lansmana Çıkacak 2

Rol oyunu olarak Switch kullanıcılarına sunulacak olan Snack World: The Dungeon Crawl – Gold rengarenk yapısı ile oyunculara hem eğlenceli hem de aksiyon yüklü bir oynanışa götürecek olan yapım birbirinden farklı karakterlere de ev sahipliği yapacak. Görsel efektlerin oldukça yoğun bir şekilde karşımıza çıkacağı yapım da zengin bir dünyada birbirinden farklı düşmanlar ile karşılaşacak, arkadaşlarımızın yardımı ile bu düşmanları etkisiz hale getireceğiz.

4 oyuncuya kadar koop olarak oynanabilecek olan yapım da çeşitli yan görevleri başarmaya çalışacak, ilerlerken çeşitli düşmanlar ile de savaşacağız. Kendine has bir hikâyeye sahip olacak olan oyun içerisinde her karakterin kendine özgü özellikleri ve görünümü olacak.

Oyunun Nintendo eShop üzerinde yer alan bilgilere göre oyunun dosya boyutu henüz belirtilmemiş. Yapım 14 Şubat’ta lansmana çıkacak ve oyuncular rengarenk rol dünyasına dahil olacaklar.

Yapımın fiyat etiketi Nintendo eShop üzerinde 49.99 dolar olarak belirlenmiş.

SNACK WORLD: THE DUNGEON CRAWL – GOLD – Let's get looting! (Nintendo Switch)

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.