Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sleep Tight, Yakında Yayınlanacak!

Sleep Tight ne zaman çıkış yapacak bilinmiyor.

Sadece bilgisayar platformu için geliştirilen Sleep Tight’ın ne zaman yayınlanacağı belirsizliğini koruyor. Ücreti hakkında da henüz bir bilgi bulunmayan oyunun bu yıl yayınlanması bekleniyor.

Sleep Tight Yakında Yayınlanacak 2

We Are Fuzzy tarafından geliştirilen ve yine We Are Fuzzy tarafından Steam’de yayınlanacak olan Sleep Tight, çok yakında karşımıza çıkacak. Tek oyunculu bir yapıya sahip olan oyun bizlere stratejiyi ve aksiyonu iç içe sunacak. İngilizce dil seçeneğine sahip olarak karşımıza çıkacak olan yapım da basit grafikler kullanılmıştır. 2D grafikleri le oyunculara eğlenceli dakikalar yaşatacak olan oyun, birbirinden farklı mekanlara sahiptir. Oyun içerisinde bizleri oldukça hareketli ve tempolu bir dünya bizleri bekliyor.

Oyun içerisinde karakterimiz ile birbirinden farklı yaratıklara karşı savaşacak ve ilerlemeye çalışacağız. Oyunda birbirinden farklı seviyede bölümlerin olduğunu da belirtelim. Gece gündüz döngüsü ile karşılaşacağımız yapım da bizleri çok sayıda farklı türe ait tehlikeler de bekliyor. Sleep Tight’da karakterimizi geliştirebilecek, silahlarının seviyesini artırabilecek ve daha güçlü bir hale getirebileceğiz. Oyun minimum Windows 10 işletim sistemine sahip olan bilgisayarlarda kusursuz bir şekilde oynanabilecek.

Minimum İşletim Sistemi

İşletim Sistemi: Windows Vista SP1

İşlemci: Intel Core i5

Bellek: 4 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GT740

DirectX: Sürüm 10

Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Önerilen İşletim Sistemi

İşletim Sistemi: Windows 10

İşlemci: Intel Core i7

Bellek: 8 GB RAM

Ekran Kartı: GeForce GTX1060

DirectX: Sürüm 12

Depolama: 3 GB kullanılabilir alan

Sleep Tight Release Date Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.