Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sledgehammer, Sızdırılan Call of Duty Zombi Fragmanının Ardından Hayal Kırıklığını Dile Getirdi

Call of Duty WW2'nin zombi modunun tanıtımı için hazırlanan fragman geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde sızdırıldı. Senelerdir bugüne hazırlandığını ifade eden yapımcılar, hayal kırıklıklarını saklayamadılar.

Sledgehammer Games ekibi tarafından geliştirilen ve Activision tarafından yayınlanacak olan Call of Duty WW2, milyonlarca oyuncu tarafından merakla bekleniyor. Oyunun tanıtılacağı ilk günden itibaren büyük bir sükse yapacağı zaten biliniyordu. Senelerce CoD WW2 projesi üzerinde çalışan ve çıkış zamanı için sabırla bekleyen Sledgehammer ekibi, biraz buruk zamanlar yaşıyor. Ekibin, oyundaki zombi modunu tanıtmak için verdiği tarih 20 Temmuz’du. Ancak bu tarihten çok kısa bir süre önce, fragmanın en önemli kısımları sızdırıldı. Hem de herhangi bir görsel bozulma ya da parçalanma olmadan. Sabırsızlık içinde bekledikleri günün bütün sürprizinin bozulması üzerine yapımcılar, hayal kırıklıklarını dile getirmeden edemediler.

call of duty sledgehammer games

Fragmanın sızdırılması üzerine, çok kısa bir süre içinde internet aleminde adeta patlama yaşandı ve bütün haber kaynakları fragmanı sitelerine taşıdılar. Dün yaşanan sızıntı hakkındaki detaylı bilgiye ve fragmana buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

”Neredeyse 3 yılınızı bir şey için geçiriyorsunuz ve tanıtımına sadece 5 gün kala bazı %&@#’lar fragmanınızı sızdırıyor. Hayal kırıklığı…” cümleleri ile isyanını dile döken yapımcı Glen Schofield, Sledgehammer ekibinin duygularına da tercüman oluyor.

”Sızıntılar iyi değildir, ama yine de desteğinize minnettarız. Nazi Zombiler fragmanını tamamlamak üzereyiz. Sıkı durun, kesinlikle buna değecek!” cümlelerini resmi Sledgehammer Games Twitter hesabı üzerinden paylaşan ekip, daha gösterecekleri çok şey olduğunun da sinyallerini veriyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.