Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sledgehammer Games’in Bir Sonraki Call Of Duty Oyununun Başında Olduğu Bildirildi

En son çıkan söylentilere göre iki yeni Call of Duty oyunu geliştiriliyor ve oyunlardan biri Sledgehammer Games tarafından geliştirilmekte.

Twitter’da ortaya çıkan son söylentilere göre, bir sonraki Call of Duty oyunu, Advanced Warfare ve Call of Duty: World War 2’nin geliştiricisi olan Sledgehammer Games tarafından geliştirilecek.

Sledgehammer Gamesin Bir Sonraki Call Of Duty Oyununun Basinda Oldugu Bildirildi

Activision şu anda geliştirilmekte olan ve henüz resmi olarak açıklanmayan iki yeni Call of Duty oyununa sahip, ancak yayıncı her yıl bir Call of Duty oyunu yayınladığından, bunun gerçekten de böyle olduğu sonucuna varmak zor değil. Şu anda yaklaşan Call of Duty oyunlarıyla meşgul olan iki stüdyo, Infinity Ward ve Sledgehammer Games. Treyarch sonuncusu olan Call of Duty Black Ops Cold War’u geliştirdiğinden beri, bir süre yeni bir oyun üzerinde çalışmayacaklar.

Şu anda Activision’ın bir sonraki oyunu ne zaman piyasaya süreceği net değil, ancak Sledgehammer’ın veya Infinity Ward’ın oyununun bu yılın sonlarında piyasaya sürüleceğini söyleyebiliriz. Güvenilir Call of Duty içerik oluşturucusuna ve içeriden birine göre, Sledgehammer’ın projesi piyasaya sürülen ilk proje olabilir.

Henderson, Call of Duty oyunlarının gelişim döngüsünü gösteren ilginç bir grafik paylaştı ve tahminine göre Sledgehammer, Modern Warfare’in yayınlanmasından önce Ağustos 2019’da “Decade II” kodlu Call of Duty oyunu üzerinde çalışmaya başladı. Modern Warfare 2 olduğu söylenen Infinity Ward’un oyunu Eylül 2020’de geliştirilmeye başlandı ve bu da oyunun 2021’de çıkması için henüz çok erken olabileceğini düşündürüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.