Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Slay the Spire Yeni Güncellemesi İle Steam Atölye Desteği Aldı!

Slay the Spire yeni bir güncelleme aldı.

15 Kasım 2017’de Nintendo Switch ve PC platformu için yayınlanan Slay the Spire yeni güncellemesini oyuncular ile paylaştı.

Slay the Spire Yeni Güncellemesi İle Steam Atölye Desteği Aldı 2

Strateji ve kart oyunu olarak karşımıza çıkan yapım Steam’de oldukça olumlu geri bildirimler aldı. Oyuncuların beğenisini kazanmayı başaran yapım tek oyunculu olarak oynanıyor. Yeni bir güncelleme ile daha geniş bir yapıya kavuşan oyun daha iyi bir oynanışa sahip oldu. GamingBolt’un yapmış olduğu haberle öğrendiğimiz güncelleme oyuna Steam atölye desteğini eklemiş. Bu destek ile oyun içerisine yeni kartlar, yeni etkinlikler ve hatta yeni oynanabilir karakterlerin geleceği anlamına geliyor. Oyuncular kendi oynanabilir karakterlerini yaratabilecek ve oyun içerisine dahil edebilecekler.

Oyuncular güncelleme ile Slimebound, The Construct ve The Disciple gibi karakterleri kullanabilecekler. Bu karakterlerin kendilerine özgü özellikleri ve mekanikleri yer alacak. Şuanda erken erişim oyunu olarak oynanabilen Slay the Spire, 23 Ocak’ta bilgisayar platformunda tam sürüme geçiş yapacak. Oyuncular tam sürüm ile daha geniş bir içeriğe sahip olacaklar.  Ücretsiz olarak yayınlanan güncelleme PC platformu için Steam üzerinden indirilip hemen oynanmaya başlanabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.