Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Skyrim’in Çok Oyunculu Modu Kapalı Betaya Çıktı!

Skyrim'i çok oyunculu modu kapalı beta olarak oynanabiliyor.

Konsol ve bilgisayar platformunda oynanan Skyrim, geçtiğimiz haftalarda online olarak da oynanabileceği haberi ile gündeme gelmişti.

Skyrim’in Çok Oyunculu Modu Kapalı Betaya Çıktı 2

23 Ocak’ta yaptığımız haberde de Skyrim’e online bir mod geleceğini belirtmiş ve geliştirici ekibin bu konu üzerinde çalıştığından bahsetmiştik. 2011 yılında yayınlanması ile milyonlara ulaşan yapım oyuncularının yüzünü güldürecek bir yenilik sunmaya hazırlanıyor. Çok oyunculu modu ile dünyanın farklı yerlerindeki hayranlarını bir araya getirmeyi hedefleyen yapım, bugün kapalı betasını oyuncularına sundu. Konsol ve bilgisayar platformunda oynanan Skyrim, çok oyunculu modunu kapalı beta olarak oyuncuların beğenisine sundu. Yani oyuna sahip olan oyuncular kapalı betayı deneme fırsatı bulacaklar.

Kapalı betada oyunculara dağlarda dolaşma ve ejderha avlama gibi içerikler sunan oyun, tahminlere göre önümüzdeki haftalarda çok oyunculu moduna dair açık bir beta da sunacakmış. Belirtilen betalar kapsamında oyuncular birbirleri ile de savaşabilecekler. Kapalı betada oyuncular arkadaşlarını oyuna davet edebilecek ve özel oturumlara giriş yapabilecekler. Ayrıca oyuncular dilerlerse arkadaşları ile harita üzerinde gezebilecek ve diledikleri gibi online modun tadını çıkarabilecekler.

Fallout 76 ile bekleneni bir türlü veremeyen Bethesda, Skyrim’in çok oyunculu modu ile geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor.

Exploring Beyond Skyrim: Bruma Together

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.