Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Skyrim’e Yeni Gelecek Olan Mod’un Beta Sürümü Erişime Açıldı!

Bethesda, Skyrim için yeni bir hayatta kalma modu yaptığını açıkladı. Ancak henüz ne zaman yayınlanacağı hakkında bilgi verilmedi.

ABD’li oyun yapımcısı olan Bethesda Softworks, geçtiğimiz haftalarda Skyrim Creation Club için yeni bir mod yayınlayacağını ve bu mod’un hayatta kalmayla alakalı olacağını duyurmuştu.

Skyrim’e Yeni Gelecek Olan Mod’un Beta Sürümü Erişime Açıldı 3

Fallout serisinin yaratıcı olan Bethesda, gün geçtikçe ününü arttırmaya devam ediyor. Video oyun dünyasında birçok başarıya imza atan Bethesda, Skyrim için yeni bir hayatta kalma modu getireceğini ve bu mod’un oyuncular tarafından benimseneceğini duyurdu. Yeni mod henüz piyasaya çıkış yapmış değil. Ancak şimdiden Steam’de beta sürümü seçebilirsiniz.

Yeni gelecek olan mod yüksek ihtimalle ücretsiz olmayacak. Yapılan duyuruya göre PC ve konsol oyuncuları tercih ettikleri platformda hayatta kalma mod’unu sadece bir kez başlatabilecekler. Oyuncular bu özelliği bir kere başlattıktan sonra 1 hafta kullanabilecekler. Daha sonra ücretli olacak muhtemelen. Şuan için mod ücretli mi olacak ücretsiz mi olacak ya da fiyatı ne gibi bilgiler henüz paylaşılmış değil.

Skyrim’e Yeni Gelecek Olan Mod’un Beta Sürümü Erişime Açıldı 2

Yeni gelen bu mod ile birlikte oyun içerisinde ki harita iklimlere göre bölgelere ayrılmış. Her farklı bölge mücadele etmek için fantastik özellikler içerir. Ancak şunu söyleyebiliriz ki hayatta kalma modu oyuncuları fazlasıyla zorlayacak. Hayatta kalma moduyla ilgili yeni bilgiler geldikçe sizlerle paylaşacağız.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.