Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Electronic Arts, Skate 4’ün PC’ye Geleceğini Onayladı

Skate 4 PC'ye de gelecek. Bu, Electronic Arts'ın kaykay serisinin, PC'ye gelen ilk bölümü olacak.

Kaykay hayranları ve kaykay oyunlarını sevenler için güzel bir haberimiz var. Electronic Arts, Skate serisinin bir sonraki bölümü olan Skate 4‘ün PC’ye de çıkacağını duyurdu.

Bu haber oyunun resmi Twitter hesabından ortaya çıktı. İlginç olan ise PC, Skate 4 için resmi olarak onaylanmış ilk donanım platformu oldu. Elbette bu sadece geçici bir durum, çünkü oyunun konsollarda da çıkacağı kesin.

skate 4

Skate 4 ile Seri İlk Kez PC’de

Bu, serinin PC’ye çıkan ilk oyunu olacak. Önceki bölümler, yani 2007’den Skate, Skate 2 (2009) ve Skate 3 (2010) yalnızca Xbox 360 ve PlayStation 3 konsollarında piyasaya sürülmüştü. Bu nedenle serinin yeni nesil versiyonu, oyunun PC’deki ilk çıkışını temsil edecek.

Skate 4 için birçok oyuncu tarafından büyük beklenti mevcut . Uzun bir süre Electronic Arts’ın bu markayı terk ettiği düşünülüyordu. Bu nedenle, geçen yıl geri dönüşünün duyurulması büyük bir heyecan yarattı. Ne yazık ki, şu ana kadar geliştirici ekip oyundan herhangi bir görüntü göstermedi. Bu özel bir sürpriz değil, çünkü projenin açıklanması sırasında EA, üretimin çok erken bir aşamasında olduğu konusunda uyarmıştı.

Bu yılın ocak ayında oyunun, bu proje için özel olarak kurulan yeni Full Circle stüdyosunda geliştirilmekte olduğu açıklandı. Geçen ay,geliştirici ekip çalışmaların iyi bir hızda ilerlediğini açıkladı ancak aynı zamanda hala oyunun gösterilecek kadar ilerleme kaydetmediğini de söylediler.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.