Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

EA CEO’su Skate 4’ün Yakında Çıkış Yapacağını Söyledi

Oyuncular çok uzun zamandır Skate 4'ü dört gözle bekliyorlardı ve bugün oyuncuların dileklerinin çok yakında gerçekleşebileceğini öğrendik.

Skate 4 için beklenen haber geldi. Skate hayranları, Skate 3’ün 2010’da piyasaya sürülmesiyle on yıldan fazla bir süredir yeni bir oyun göremedi. EA, yeni bir Skate oyununu ilk kez 2020’de duyurdu ancak hayranların heyecanlanacak fazla bir şeyleri yoktu, oyun ile ilgili neredeyse hiçbir bilgi verilmemişti.

EA CEO’su Andrew Wilson kısa süre önce hissedarlarla yaptığı bir kazanç çağrısında, Skate devam oyununun (hayranlar tarafından gayri resmi olarak Skate 4 olarak anılır) yakında piyasaya sürüleceğini belirtti ancak oyun için belirli bir çıkış tarihi vermedi. Bu, EA’in henüz oyunla ilgili resmi bir oynanış görüntüsü göstermediğini göz önünde bulundurarak birçok hayranı şaşırttı. Wilson ayrıca, yeni Skate oyununun, The Sims ve FIFA ve Madden’s Ultimate Team modlarının yaptığına benzer şekilde, kullanıcı tarafından oluşturulan içeriğe büyük ölçüde güveneceğini belirtti.

Skate 4 Ne Zaman Çıkış Yapacak?

SKATE 4

Hayranlar, Skate 4 hakkında en son 2021 yılının ortalarında yeni bilgi aldı. EA, YouTube’a o zamanlar oyunun kamera arkasını gösteren bir tanıtım videosu yükledi ve videoda tasvir edilen kişiler bile oyun hakkında bilgi eksikliği konusunda bilinçli şakalar yaptı. Bu video sadece altı ay önce yayınlandı, bu da Skate’in dördüncü bölümünün ne zaman çıkış yapacağı hakkında birçok soru işaretine neden oldu.

Yeni oyun hakkında çok az bilgi olsa da Skate hayranları yine de oyun hakkında son derece heyecanlı görünüyor. Skate 3’ün piyasaya sürülmesinden sonra EA, yeni bir Skate oyunu yaratmaya ilgi duymadığını belirtti ancak bu, hayranların bir tane istemesini engellemedi. Daha sonra yıllarca süren hayran talebinden sonra EA sonunda pes etti ve yeni Skate projesini duyurdu.

We’re Working On It - Skate Trailer

Yeni oyunun birçok hayranı heyecanlandırması gereken bir diğer yönü de Skate 4 oyununun PC için onaylanması oldu. Bu, şimdiye kadar PC’de başka hiçbir Skate oyunu piyasaya sürülmediği için seri için bir ilk olacak. Bu, Skate topluluğu için çok büyük olacak çünkü kullanıcıların oyun için Skate serisine hoş bir şekilde dahil edilecek olan modlar oluşturmasına izin verecek.

EA ayrıca geçen yıl Ocak ayında Skate 4’ün Full Circle tarafından geliştirileceğini duyurmuştu. Stüdyo yepyeni olduğu ve Xbox Live’ın eski başkanı Daniel McCulloch tarafından yönetileceği için bu kesinlikle ilginç olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.