Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Siyasi Yönetim RPG Oyunu: Suzerain, 4 Aralık’ta Çıkacak

Son dört yıl kesinlikle herkesin başkan olabileceğini gösterdi. Torpor Games'ten Suzerain ile 4 Aralık'tan itibaren sizde olabilirsiniz.

Suzerain - COMING DECEMBER 4 - How Will You Lead?

Diktatörlü bir iç savaş yaşayan bir ulusun yeni seçilen lideri Başkan Rayn rolünü üstleniyorsunuz. Eski başkanın yerini alıyorsunuz. Ancak gelenekselci hükümeti hala devam ediyor ve kendi işinizi çok daha zor hale getiriyor. Daha da kötüsü, ülke genel olarak iyi görünmüyor. Ekonomi durgunluk içinde, refah sistemleri halkınıza yeterince yardımcı olmuyor. Hem ordu hem de hukuk ciddi bir reforma ihtiyaç duyuyor.

Kulağa çok benzer geliyor değil mi? Doğru olduğuna inandığınız kararları vermek için, sağlık hizmetleri gibi konulardan göçmenlik ve diplomasi gibi işlerin nasıl iyileştirilebileceğine dair farklı ideallere ve fikirlere sahip kabine bakanları seçeceksiniz. Olan biten her şeye rağmen, ailenizi ihmal etmekten kaçınmalı ve bir ulusa liderlik etmenin baskısıyla başa çıkmak için kendinize zaman ayırmalısınız.

Suzerain, her kararın sonuçları olacağı ve sonunda birkaç farklı sondan birine yol açacağı tamamen metin tabanlı bir RPG’dir. Görünüşe göre birisi 4X oyunlarının diplomasi kısmını ya da Tropico gibi şehir kurucuları almış ve onları kendi oyunlarına dönüştürmüş.

Suzerain, yönetim simülasyonlarından alınan diplomasi menülerine çok benziyor. Mevcut durumun dökümleriyle ve kararlarınızın insanlarınızı nasıl etkilediğini öğrenmek için okuyabileceğiniz bir gazete ile tamamlanıyor. Bununla birlikte, Suzerain’in ana yönü, diğer birçok seçim temelli macera gibi, hikaye anlatmak ve eylemlerinizden anlaşılabilir sonuçlar yaratmak.

2020’de oynaması biraz ağır bir oyun olsa da, yine de Suzerain’in ne kadar ayrıntıya girdiğini ve elbette yıllarca süren strateji oyunlarının bana söylediği kadar iyi bir başkan yapıp yapamayacağımı öğrenmek için sabırsızlanıyorum.

Benzer hedefleriniz varsa 4 Aralık’tan itibaren Suzerain’i Steam’den satın alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.