Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Silkroad Türkiye’nin Yeni Sunucusu Zeugma Açılıyor

Silkroad Online Türkiye'nin yeni sunucusu Zeugma bugün Türkiye saati ile 20:00'da açılıyor.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda Gamegami Silkroad Online’ın Türkiye haklarını aldığını ve Türkiye sunucularının yakında açılacağını duyurmuştu. Bunun ardından düzenli olarak güncellemeler yayınlayan şirket sırasıyla kapalı ve açık beta ile sunucuları test etti ve sunucularını resmi olarak 6 Kasım 2020 tarihinde açtı.

Silkroad Turkiyenin Yeni Sunucusu Zeugma Aciliyor 1

Uzun zamandır oyuncular tarafından resmi Türkiye sunucularını bekleyen Silkroad Online oyuncuları nihayet kendi resmi dillerinde ve sunucuların Türkiye’de bulunduğu sunucularına kavuştular. Beta sürecinde binlerce kişi tarafından oynanan oyun, resmi sunucuların açılması ile birlikte daha fazla oyuncuya ev sahipliği yapıyor. Sunucuların doluluk oranlarından oldukça memnun olan şirket yeni bir sunucunun daha açılacağını duyurdu.

Şu an hali hazırda 5 sunucu barındıran Silkroad Online Türkiye’ye Zeugma adında yeni bir sunucu daha geliyor. Efes, Troya, Aspendos, Myra ve Assos sunucularında oyunlarını oynamaya devam eden oyuncular isterlerse bu yeni sunucuya geçiş yapabilirler. Silkroad Online Türkiye’nin yeni sunucusu Zeugma bugün Türkiye saati ile birlikte 20:00’da kapılarını açmış olacak.

Gamigami yaptığı açıklamada “Doğu ve Batı’nın kader çizgisinde yer alan Zeugma, gizem dolu hikayesi ile sizleri bekliyor! Yeni sunucu “Zeugma” bu akşam saat 20:00’da açılıyor.” diye yazdı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.