Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Silkroad Online’ın Tüm Türkiye Ve Arapça Yayın Hakları GameGami Bilişim A.Ş. Şirketi Bünyesine Geçti

Silkroad Online'ın Türkiye'de ki yayın hakları GameGami bünyesine geçti.

Başta Asya ülkeleri olmak üzere ülkemiz’de de oldukça sevilerek oynanan ve dünya genelinde büyük bir oyuncu kitlesine sahip olan Silkroad Online‘ın tüm Türkiye ve Arapça yayın haklarını, Joymax Co Ltd. şirketi ile 19 Mart 2020 tarihinde yapılmış olan anlaşma ile birlikte GameGami Bilişim A.Ş. şirketi bünyesine geçti.

Silkroad Onlineın Tüm Türkiye Ve MENA Yayın Hakları GameGami Bilişim A.Ş. Şirketi Bünyesine Geçti 1

Dünyanın en çok oynanan MMORPG oyunlarından biri olan Silkroad Online’da yeni gelişmeler olmaya devam ediyor. GameGami Bilişim A.Ş, Joymax Co Ltd. şirketi ile yapmış olduğu anlaşma sonucunda oyunun tüm Türkiye ve Arapça yayın haklarını kendi bünyesine aldı.

Silkroad Online Türkiye’nin Hakları Artık GameGami’de.

Anlaşmanın yapılmasının ardından GameGami’nin yönetim kurulu başkanı Mehmet Zeyd KAZANCI “Uzun zamandır takip ettiğimiz, analizini çok iyi yaptığımız ve oyuncunun beklentilerinin tamamını iyi bildiğimiz, çok büyük bir hayran kitlesi olan “Silkroad Online” oyununun Türkiye ve MENA yayın haklarını şirket bünyemize katmaktan mutlu ve gururluyuz. İlk defa bir Türk oyun firmasının “Silkroad Online” oyununun yayıncılığını yapacağından dolayı ise ayrı bir heyecan duymaktayız. Özellikle Joymax Co Ltd. CEO’su Lee Gil-hyung’e ve başından beri bizlere bu oyunun Türkiye ve MENA bölgesinde, GameGami tarafından yayınlanması için yardımlarını esirgemeyen Joymax Ekibine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Silkroad Online’da Neler Değişecek ?

Şirket Silkroad Online oyuncularının büyük bir beklenti içinde olduğunun farkında olduklarını ve bu bağlamda Türkiye ve Arapça sunucularında oyuncuların taleplerine ve gözlemledikleri kadarıyla bir dizi düzenlemeler yapacaklarını belirtti.

GameGami “Açılacak sunucularımızı Silkroad severlerin beğeneceği ve uzun yıllar severek oynayacakları, oynarken özellikle eski Silkroad Online günlerini hatırlayacakları şekilde tasarlıyoruz. Bu süre zarfında tarafımıza iletilen belli başlı sorulara cevap vererek oluşabilecek soru işaretlerinin önüne geçmek istiyoruz” diyerek aşağıda okuyabileceğiniz 7 maddelik yazıyı paylaştı.

GameGami Önderliğinde Silkroad Online’da Neler Olacak ?

  1. Sunucu tercihe bağlı olarak Türkçe ve Arapça dilinde olacak ve sadece GameGami yönetiminde olacaktır. Diğer anlaşma yapılan ülkelerde olduğu gibi oyunun geliştirmesi ve özellikleri “GameGami Silkroad Online” ekibinin talepleri doğrultusunda Joymax tarafından yapılacaktır. Sunucunun yönetimi tamamen GameGami Silkroad ekibinde olacak ve sunucu üzerindeki tüm konularda karar hakkı GameGami’ye ait olacaktır. Bu nedenle oyuncularımızın isteklerini en üst seviyede gerçekleştirme imkanına sahip olacağız.
  2. Oyun fiyatlandırması tamamen Türk Lirası ile olacak ve Türkiye şartları gözetilerek tekrar düzenlenecektir. Fiyat politikası GameGami tarafından Türkiye ve MENA bölgesi için belirlenecektir.
  3. Oyunun resmi internet sitesi “silkroad.gamegami.com” olacak olup ayrıca “tr.joymax.com” adresi üzerinden de resmi internet sitesine erişim sağlanabilir.
  4. Hazırlıklarını yaptığımız sunucuların eskiye dayanan yenilikçi bir 80 CAP ile başlatılması planlanmaktadır. Gelen talepler doğrultusunda sunucu sayısı ilerleyen dönemlerde belirlenerek, duyurulacaktır.
  5. GameGami olarak Türkiye’de yasa dışı faaliyet gösteren (sunucuları yurt dışında olup, Türkiye üzerinden sunuculara giriş olanağını sağlayan ve sunucu gelirlerini Türkiye üzerinden tahsil eden kuruluş/şahıslar dahil) “Silkroad Online” özel (private) sunucular ile ilgili öncelikle uyarı mekanizmasını çalıştırmayı, sonrasında ise hukuki yollara başvurmayı planlıyoruz. Bu sunucuların kim tarafından ne kadar süredir işletildiği, ödemelerin ne şekilde kim tarafından ve hangi kanallar kullanılarak tahsil edildiği gibi birçok bilgi tarafımızda bulunmaktadır. “Joymax” haklarının korunması ve gerekli bütün yasal işlemlerin yürütülmesi için özel bir vekaletnameye sahip olduğumuzu ve değerli ortağımız Joymax’ın Türkiye ve Ortadoğu’daki tüm yasal işlemlerini yürüteceğimizi bildiririz.
  6. Sunucu hazırlıkları Joymax ve GameGami Silkroad Online Ekibi ile birlikte devam etmektedir. Türkiye ve MENA sunucuları için planladığımız açılış tarihi ise 2020 yılının 3. çeyreğidir.
  7. Oyunun resmi e-posta adresi silkroad@gamegami.com olup, tüm öneri, şikayet ve taleplerinizi bu e-posta adresine gönderebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.