Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Silkroad Online’ın PvP Serverları Kapanıyor Mu ?

Silkroad Online'ın PvP serverları kapanacak mı ?

Dünya’da ve ülkemiz’de büyük bir hayran ve oyuncu kitlesi bulunan Silkroad Online’ın Türkiye ve Arapça hakları dün yapmış olduğu açıklama ile GameGami‘ye geçti. Facebook sayfaları üzerinden uzun bir yazı yayınlayan şirket, oyuncularında merak ettiği bir çok konuya ışık tuttu. Ancak oyuncuların en merak ettiği konu ise PvP serverları’nın kapanıp kapanmayacağıydı.

Silkroad Onlineın PvP Serverları Kapanıyor Mu 1

7’den 70’e çok büyük bir hayran kitlesine sahip olan Silkroad Online’ın Türkiye ve Arapça oyun hakları Joymax Co Ltd. şirketi ile yapılan anlaşma doğrultusunda Türk oyun firması olan GameGami’ye geçti. Bu haberin ardından oyuncular merak ettikleri soruları sorarken şirket ise hemen hemen bir çok konuya yanıt niteliğinde bir yazı paylaştı. Oyuncuların kafasında tek bir soru vardı, Silkroad Online PvP serverları kapanıyor mu ?

Kesinlikle oyuncuların en çok merak ettiği sorulardan biri olan Silkroad Online’ın PvP serverlarının kapanıp kapanmayacağıydı. GameGami artık resmi olarak Silkroad Online’ın haklarını elinde bulundurduğu için PvP serverlarını hukuken kapatma yetkisine sahip. Oyuncuların merak ettiği bu soruya ise yayınlamış olduğu yazı’da GameGami şöyle bir yanıt verdi;

GameGami olarak Türkiye’de yasa dışı faaliyet gösteren (sunucuları yurt dışında olup, Türkiye üzerinden sunuculara giriş olanağını sağlayan ve sunucu gelirlerini Türkiye üzerinden tahsil eden kuruluş/şahıslar dahil) “Silkroad Online” özel (private) sunucular ile ilgili öncelikle uyarı mekanizmasını çalıştırmayı, sonrasında ise hukuki yollara başvurmayı planlıyoruz. Bu sunucuların kim tarafından ne kadar süredir işletildiği, ödemelerin ne şekilde kim tarafından ve hangi kanallar kullanılarak tahsil edildiği gibi birçok bilgi tarafımızda bulunmaktadır. “Joymax” haklarının korunması ve gerekli bütün yasal işlemlerin yürütülmesi için özel bir vekaletnameye sahip olduğumuzu ve değerli ortağımız Joymax’ın Türkiye ve Ortadoğu’daki tüm yasal işlemlerini yürüteceğimizi bildiririz.

Yani o çok merak edilen sorunun yanıtını aslında almış olduk. Evet GameGami ilerleyen süreçte Silkroad Online’ın PvP serverlarını kapatacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. burak

    en güzelii

    0
    0
    Cevap
  2. hustler

    Çok doğru bir adım ve harika bir haber! Aslında Silkroad TR geç bile kalındı çünkü bildiğiniz üzere Jsro, Ksro ve Vsro yıllardır var. Private serverlar sahibinin kim olduğunun bile belli olmadığı her an kapanır endişesi ile oyunculara güven vermeyen ve harcanan paraların boşa gittiği yerler. Ayrıca vergi de vermiyorlar! Gamegami ile bu sorun çözülmüş olur inş.

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.